PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dİkkat..! Dİkkat..! BeŞİktaŞ-f.bahÇe MaÇi Tekrarlaniyor..!

Reis
09-05-07, 09:19 AM
DİKKAT...! DİKKAT...!
BEŞİKTAŞ - FENERBAHÇE MAÇI
TEKRAR EDİLİYOR......!
EVET ARKADAŞLAR YANLIŞ DUYMADINIZ.....
BU HABER KESİNLİKLE DOĞRUDUR.

BEŞİKTAŞ CİMNASTİK KULÜBÜ nün 1-0 KAYBETTİKLERİ MAÇ SONUCU KURAL HATASI OLDUĞUNU BEYAN EDİP MAÇIN TEKRARLANMASI İSTEĞİ KABUL EDİLDİ......
BU GECE SAAT 23 : 00 TE TRT-3 TE......... :) :) :)

HATTA DÜN GECE 00:40 TA TRT-1 DE BİR KEZ DAHA
TEKRAR EDİLDİ..... :) :) :)

MAÇIN TEKRARINI İSTEYEN BEŞİKTAŞ LILARA ÖNEMLE DUYURULUR.

:clap2: :clap2: :clap2: :gathering: :gathering: :clap2: :clap2: :clap2:

thepatriotfb
09-05-07, 02:05 PM
OlmuŞ BİtmİŞ Dİmİ
Ona Bakarsin AlİpaŞa MaÇindada Ben Topu Taca AtmiŞtim Hakem Gelİp Ortadan BaŞlatti MaÇi

Olurmu Öyle Şey+
ÇOK HOŞLARINA GİTTİ GALİBA İNÖNÜDE ONLARI HEZİMETE UĞRATTIĞIMIZ
BİDAHAMI İSTİYOLAR....
EEE UCUNDAN TATTILAR Bİ DEFA ARKASI ÇORAP SÖKÜĞÜ GİBİ GELİR[/COLOR]

Gökçay
09-05-07, 05:19 PM
"bEZİKtaş-F.BAHÇE " Terbiyesizliğin anlamı yok , ve kimse BEŞİKTAŞ adını böyle ta.ak geçerek yazamaz , bu zamana kadar hiç bir BJK lı, FB ve GS veya başka takımlar hakkında böyle küçük düşürücü yazı yazmadı ( yazmazda ) ya bu konuyu başlığını düzeltin veya konuyu kaldırın yada bu konuyu yazan arkadaş özür dilesin :ranting3: adamın asabınıda bozmayın , İYİ Kİ FB BJK YI 40 YILIN BAŞINDA YENDİ .... BİZ TARİHİMZLE ÖVÜNÜRÜZ SİZ PARANIZLA ...

Reis sözüm sana ya konuyu başlığını düzelt yada özür dile ..... yoksa FB hakkında yazı yazarsam bir çok kişinin kalbi kırılır ve ben bunu ölsemde bunu yapmak istemem ....

bobo13
09-05-07, 05:35 PM
maci mutlaka izlicem reis :):)eze eze nasıl yenilmisiz bakalım ;)

MehmetKuRt
09-05-07, 06:02 PM
"bEZİKtaş-F.BAHÇE " Terbiyesizliğin anlamı yok , ve kimse BEŞİKTAŞ adını böyle ta.ak geçerek yazamaz , bu zamana kadar hiç bir BJK lı, FB ve GS veya başka takımlar hakkında böyle küçük düşürücü yazı yazmadı ( yazmazda ) ya bu konuyu başlığını düzeltin veya konuyu kaldırın yada bu konuyu yazan arkadaş özür dilesin :ranting3: adamın asabınıda bozmayın , İYİ Kİ FB BJK YI 40 YILIN BAŞINDA YENDİ .... BİZ TARİHİMZLE ÖVÜNÜRÜZ SİZ PARANIZLA ...

Reis sözüm sana ya konuyu başlığını düzelt yada özür dile ..... yoksa FB hakkında yazı yazarsam bir çok kişinin kalbi kırılır ve ben bunu ölsemde bunu yapmak istemem ....

msjlara bi göz at febe yazan kaç kişi var ondan sonra konuş 40 yılın basında demişsin unutkanlık var sanırım biz sizi her zaman yeneriz ayrıca hangi övünülecek tarihiniz varsa nedense bize hiç öğretmediler :D hadi gs e lafımız yok ama size noluyor...tarih yazan adamlar konusan sizsiniz sende çekinme istediğin yazıyı yaz zaten yazdığın yazılarda var ama gelen bi cewap sonrası donup kalmışsın tekrar bi cewabını göremedim...konuyada bak gırgır şamata bu kadar alınmana gereek yok :ranting3: :ranting3: :ranting3: :ranting3: :ranting3: :ranting3: :ranting3: :ranting3: :ranting3: :ranting3: aksamki tekrar maçınıda kaçırma ehueheueheuha

Gökçay
09-05-07, 06:44 PM
msjlara bi göz at febe yazan kaç kişi var ondan sonra konuş 40 yılın basında demişsin unutkanlık var sanırım biz sizi her zaman yeneriz ayrıca hangi övünülecek tarihiniz varsa nedense bize hiç öğretmediler :D hadi gs e lafımız yok ama size noluyor...tarih yazan adamlar konusan sizsiniz sende çekinme istediğin yazıyı yaz zaten yazdığın yazılarda var ama gelen bi cewap sonrası donup kalmışsın tekrar bi cewabını göremedim...konuyada bak gırgır şamata bu kadar alınmana gereek yok :ranting3: :ranting3: :ranting3: :ranting3: :ranting3: :ranting3: :ranting3: :ranting3: :ranting3: :ranting3: aksamki tekrar maçınıda kaçırma ehueheueheuha

İlklerim takımı her zaman BJK olmuştur , boşu boşuna bize "tarih yazar tarih boza" demiyorlar bunu herkes kabul eder , kaldı ki son 7 maçtır bizi yenemiyordunuz ... bu 1 . 2. Fb çok tarihi varda başarısı çokta konuşuyorsunuz FB gündemi belli ağlamak , Fedarsoyona çatmak ,penaltı vermiyorlarmış vs o konulara girmedim bile ( konu ile alakalı değil zaten konuyuda saptırma lütfen ) ... 3 . Bu konuda GS ayrı tutuyorum hiç bir GS atlamasın. 4. Eğer FB hakıkında konuşmuyorsam bu şu anda forumda olan sevgili Yener abi , Nejdet abi ve sevgili kardeşim Mustafa içindir. 5. Maç TV de tekrarlana bilir bende bu maçı en az 2-3 defa izledim , ve + yazıma bakarsan maç hakkında hiç bir konuşma yapmadım ... Benim tek derdim konuyu açan Şahıs BJK küçük düşürücü konu başlığı kullanmasıdır ... eğer adamsa o konuyu başlığı düzeltir... EĞER ADAMSA ..... VE SAYGISI VARSA TABİİ

Not: Bu konu gırgır bölümünde olabilir ama hiç bir takımı vs küçük düşürmeye hakkı yoktur...

MehmetKuRt
09-05-07, 07:09 PM
adamsa fLn kelime oyunu yapıp gaza getirmeye çalısma burada FENERBAHÇE'ye febe diyenleride çok gördük onlar bütün mesajlarını değiştirsinler belki buda o zaman değişir...

Yener CAN
09-05-07, 08:31 PM
Konu içinde kırıcı olabileceğini gördüğüm tek yer "Beziktaş" idi ve bunu düzelttim.

Bunun dışında ortada güzel bir espri var,sevgili kardeşlerim hadi bakalım kırmayın birbirinizi. ;)

Reis
10-05-07, 11:03 AM
Bana Bak GÖkÇay Efendİ.....

Senİ Tanimam Etmem Yazini Şİmdİ GÖrdÜm Neco Abİyİ Yener Abİyİ Aradim Kİmdİr Abİ Bu Dedİm Bİzİm YeĞen Dedİler.....

Eyvallah Abİ Dedİm......

Adamsa Felan DemİŞsİn.yazilarina Dİkkat Et ...!!!!!!

Benİm Nasil Adam OlduĞumu TÜm Herkes Bİlİr .....

BÖyle İtİcİ Olma YeĞenİm Yapici Ol Sonra Çok BaŞin AĞrir Ona GÖre

Sen Bİzİm Çocuklarla Aramizdakİ DİyaloĞu Bİlmeden Hemen Sazan Gİb Atlama Muhabbete Ordakİ Esprİyİ AnlayamayaCAk Kadar..............

Neyse Neco Abİmİn Yener Abİmİn YeĞenİ Bİzİmde YeĞenİmİzdİr.

Bİde ÖzÜr Dİlesİn DemİŞsİn Ben Kolay Kolay ÖzÜr Dİlemem. DİLETTİRİRİM...!Hatali Olsam Zaten Dİlerİm .

Burasi Bİzİm Sİtemİz Ben Buraya Hatali Bİr Yazi Yazmam ....
Kİmseyİde AŞaĞilamam Benİ Bİlen Bİlİr.AMA SENDE ÖĞREN....!

Evlİ Barkli Adamiz Çoluk Çocukla EttİĞİmİz Muhabbete Bak Yaaaa..!

Neyse Askere GİdecekmİŞsİn Allah Hayirli Teskereler Nasİp Etsİn....yİnede......

Reis
10-05-07, 11:05 AM
Haaaa Unutmadan Yazinin BaŞliĞini Ben DÜzeltmedİm...DÜZELTMEZDİMDE

Yener Abİm DÜzeltmİŞ Ona Saygim Sonsuz ....one YapmiŞsa DoĞrudur.

EZİK MUHABBETİNİ SEN ANLAMAZSIN.

KİM ŞAMPİYON OLACAK ANKETİNE İYİ BAK BİZİM BUĞRANIN YANITINA İYİ BAK

EZİK FEBE Mİ TABİKİ BEŞİKTAŞ DEMİŞ...!

bobo13
10-05-07, 03:14 PM
abi aramızda olur böyle takılmalar biz böyle şeylere alınmayız-kırılmayız ;);)

imhotep-77
10-05-07, 03:29 PM
burda herkes bırbırıne takılıyo,kızdırıyo,makara yapıyo bu kadar büyütecek bısey yok

sıtede zaten katılınlarn sayısı baya bi azaldı bunlarda olmasa hıcbır katılım olmaz heralde ot gıbı aktıf olmayan bi site olur ;)