PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BeŞİktaŞli DuruŞu...!

Reis
09-05-07, 11:06 AM
ÖNCELİKLE BU BENİM YAZIM DEĞİL BEN SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.
TAKVİM GAZETESİ 9 MAYIS 2007 ÇARŞAMBA
YAZAR : MERİÇ TUNCA

Bir "Beşiktaşlı duruşu" dur gidiyor...!

Buda son günlerde moda oldu .Neymiş bir "Beşiktaşlı duruşu"ymuş...siyah beyazlı kulüpte kimi görürseniz görün bir "Beşiktaşlı duruşu"'dur tutturmuş gidiyor.Kulübün Web sitesine giriyorsun, falan filan,falan filan en sonunda "Beşiktaşlı duruşu" diye bir şey.

Yönetimden birini görüyorsun "günaydın" diyorsun adam sana günaydın demeden önce kalkıyor "Beşiktaşlı duruşu" diye cevap veriyor.....

Başkan arabasını otoparka park edecek,kendisine yardımcı olan görevliye "Beşiktaşlı duruşu " bakışı atıyor.

Allah allah ... Nedir ki bu Beşiktaşlı duruşu..?

Özelliği ne? Niye Fenerbahçeli,Galatasaraylı,Trabzonlu duruşu, yada ne bileyim Manisalı,Adanalı,Çemişkezekli duruşu yokda Beşiiktaşlı duruşu var.

Yani Beşiktaşlılar durdukları zaman diğerlerinden farklı olarak bir başka mı duruyorlar..?

Neyse onlar kendilerini nasıl görmek istiyorlarsa öyle görsünler.Ama benimde elim armut toplamıyor.Kafaya koydum, bu "Beşiktaşlı duruşu" nedir,çözeceğim.

Biraz düşündüm hatta azıcıkta kaşındım, kılı kırk yarıp araştırdım ve sonunda olayı netleştirdim.

Bakın "Beşiktaşlı duruşu " neymiş ;

-şarabıda içeriz esrarıda çekeriz anlayışına sahip olmak demektir.....
-hakemle maç kazanırken ses çıkarmayıp,kötü oynayarak kaybedilen maç sonrası faturayı hakemlere kesmek demektir....
-stadına maç yapmaya gelmiş rakip takımın hocasının kafasına okkalı bir tükürük yapıştırmak demektir.
-kendisine şampiyonluk ve kupa kazandırmış efsane futbolcusuna sırf ezeli rakibine transfer oldu diye,ana avrat küfür etmekdemektir.
-"sahtekar nobre" diye adlandırdıkları fulbolcuyu 1 yıl sonra transfer etmek demektir.
-rakip takım futbolcusuna parmak atmak ve onu transfer etmekdemektir.
-kalecisinin rakip seyircilere edep yerini göstermek demektir.
-hakem yardımıyla kazanılan kupayı,teşekkür için hastanede yatmakta Amca'ya götürmek demektir.
-rakip oyuncuya dirsek atmak,dudağını patlakmak demektir.
-2 milyon doları verene futbol şubesi sorumluluğunu satmak demektir.
-kulüp hisselklerini ölü fiata babaya devretmek demektir.
-mafya babalarına kulüp yoluyla vize almak demektir.
-kendisine 100 yılında şampiyonluğu getiren başkana ana avrat küfür edip ,kaçmasını sağlamaktır.
-kulübü toprak sahalardan gecekonduvari binalardan alıp,üstüne üstlük bir sürü kupa ve şampiyonluk kazandıran başkana" Ahmet dursun seba gitsin " diye bağırmaktır.
-Beşiktaş Tv ismi altında gündüz köy vari yayınlar yapıp,24:00 ten sonra sex kanalı haline getirmek demektir.
-stada maçı izlemeye gelen garibanı bıçaklayarak öldürmek demektir.
-kendisine her fırsatta kazık atan rakiple içli-dışlı olup " kupayı biz alalıım,şampiyonda onlar olsun" gibi garip ittifaklar içine gimek demektir.
-............................

:clap2: :clap2: :clap2: :clap2:

bobo13
09-05-07, 01:54 PM
Beşiktaş'lı duruşu :

1- Beşiktaş'lı duruşu kendi hakkını aramak,başklarının hakkını yememektir.

2- Kendini ezdirmemek,gereken yerde doğru ve düzgün zamanda sana saldıranlara,ağzının payını vermektir.

3- Beşiktaş'lı duruşu efendiliktir,en büyük delikanlı lık ta efendiliktir.

4- Beşiktaş'lı duruşu kendi oyuncunu dövenlere,senin maçında çirkeflik yapanlara,onları en iyi şekilde kendi stadında ağırlamak değil,gereken tepkiyi koyarak haklarını arayarak,onlara dersini vermektir.

5- Beşiktaş'lı duruşu Babab Hakkı nın rakip futbolcuya böyle oyunun zevki çıkmıyor az maça konsantre olun demesidir.

Mustafa CAN
09-05-07, 08:16 PM
beiktaşlı duruşu boynun öne eğik durmaktı :D:D:D:D:D

Reis
10-05-07, 12:17 PM
BuĞra KardeŞİm

İlk Yazin BÖyle DeĞİldİ :) :) ):

Adam İyİ YazmiŞti....! Ben Okudum O Cevabin Ona GÖre :) :) :)

bobo13
10-05-07, 04:06 PM
ewt abi ii güzel yazmıs ama bi kaç tane eksik yazmıs bende o eksikleri tamamladım :D:D:D

imhotep-77
10-05-07, 04:31 PM
altına tamamlaya bılırdın bobo neden hepsını sıldın bu tamamlama olmuyo bence onun adı degıstırme olmasın :D:D