Orijinalini görmek için tıklayınız : Şampiyonluğumuz Tüm Camiamıza Hayırlı Olsun
Gökhan Sağdıç
14-05-07, 05:47 PM
Arkadaşlar 2006-2007 sezonunu şampiyon olmanın mutluluğunu hepbirlikte yaşıyoruz.Önümüze konulan engellere rağmen yinede şampiyon olduk herkese hayırlı olsun.İnşallah Avrupa'da başarılı olur Türkiyemize en iyi şekilde temsil edebiliriz.Rahatlıkla şöyle devam ediyorum sözlerime 1.Belli 2.KİM? :)
EN BÜYÜK FENERBAHÇE
http://img511.imageshack.us/img511/5717/sampiyonumsm7.jpg
bütün fb li arkadaslarımın,abilerimin,kardeslerimin sampiyonlugunu kutlarm... ama gökhan sen beşiktaşlı degilmiydin yaa...? :whistling: :whistling:
Gökhan Sağdıç
14-05-07, 08:30 PM
Sevgili buğra doğru yolu geçte olsa buldum kusura bakmayın...:gleam:
Mustafa CAN
14-05-07, 08:37 PM
Sevgili buğra doğru yolu geçte olsa buldum kusura bakmayın...:gleam:
Hayırlı olsun kardeşim biraz geç oldu ama buldun doğru yolu ;)
yapma be gökhan sende mi BÜRÜTÜSSÜN
imhotep-77
15-05-07, 07:45 PM
LİGDEN CEKILCEK DIYOLARDI AL İŞTE ŞAMPİYON OLDUK ÇEKILDIK KENDI ARANIZDA YAPIN MACLARI :gleam: :gleam: :afro: :afro:
Nejdet CAN
15-05-07, 08:56 PM
Şampiyonluğumuz hayırlı olsun.:clap2: :clap2: :clap2:
Gökhan cım emeğine sağlık çok güzel olmuş:clap2:
Ali AKINCI
16-05-07, 12:52 PM
Gökhan cım , neler duyuyorum bunun dogru olmadıgını söyle :ranting3:
"Gel,gel,ne olusan ol gel !
ister kafir,ister mecusi ister
puta tapan ol ! gel.
Bizim dergahımız Ümitsizlik dergahı
değildir.Yüz kere tövbeni bozmuş
olsanda yine gel..! "
Hz.MEVLANA'nın da dediği gibi GELİN BEYLER.......
YAŞINIZ KAÇ OLURSA OLSUN
HANGİ TAKIMI TUTMUŞ OLURSAN OL
YİNE GEL.....
BİZİM TAKIMIMIZ FEDERASYONA TEK KAFA TUTANDIR
FENERE YILLARCA KÜFR ETMİŞ OLSANDA YİNE GEL.....!
mustafaustad
17-05-07, 09:31 AM
Düne kadar Beşiktaşlı bildiğimiz bu kardeşimiz ya şifreyi kaybettiki bu satırları bir fenerli (belli ki çok yakındaki biri) yazdı, ya da büyük bir baskı altında yazdı.
Sporda şiddet, baskı ve üç kağıdı kınıyorum. Gökhan'a aslına dön diyorum.
Nejdet CAN
17-05-07, 02:40 PM
Asla bir baskı ve zorlama yok hatta teklif bile yok Gökhan kendi isteği ile Fenerbahçe li olmuştur.En kısa zamanda Gökhan kardeşimizin Fenerbahçe li oluşunun hikayesi ve görüntüleri sitemizde yayınlanacaktır.Eğer baskıyla olsaydı Gökhan Galatasaray lı olurdu.Çünkü bu müessesede baskıcı yalnızca bir arkadaşımız vardır(M.C.).Adı önemli değil bu arkadaşımız (M.C.) baskıyla yapabilse Gökhan kardeşimizi G.S.lı yapardı.Halada baskılarını sürdürmektedir.
Mustafa Ustad arkadaşıma söyleyeceğim şudur ki kıskananlar çatlasın:smile2:
mustafaustad
17-05-07, 03:47 PM
Üstadın da sana söyleyeceği bazı şeyler var ama internet ortamında hoş olmaz diye demiyo.
İsim vermeden hedef gösterdiğin Muharrem kardeşimiz o iri cüssesinin içerisinde bir güvercin kalbi taşımaktadır ki, bu da baskıcı tutumlara sonuna kadar kapalıdır.
Bu gün olmadığı gibi dün de baskı yapmamıştır, yapmayacaktır. Baskı yapsa başta seni (en azından onun ufağısın) Cim Bomun renklerine bağlardı.
Ailedeki baskı ve şiddet kromozonlarının şahsınız üzerinde toplandığı Yener kardeşimizin taraftarı olduğu takıma bakınca anlaşıldığı gibi, Gökhan kardeşimizin başına gelenler bu gerçeği pekiştirmektedir.
İnsan hakları evrensel beyannamesi, AB Kriterleri v.b. müktesabata aykırı bu tutum ve davranışlarınızı kınıyorum.
Nejdet CAN
17-05-07, 07:13 PM
Sevgili Mustafa söylediklerinin bir kısmı gerçekten doğru.Yener in takım seçiminde ikna edici(tehditvari) sözlerimin olduğu doğrudur.Ama Gökhan ile ilgili eleştirilerini haksız buluyorum.Gökhan a Fenerbahçeli olması konusunda kesinlikle bir baskım olmamıştır.Benim tansiyon problemim dolayısıyla maç izlemekten vazgeçtiğimden dolayı benim yerimi dolduracak bir kardeşimize ihtiyacımız vardı.Gökhan da bu yeridolduracak en uygun(ebatlarından dolayı) aday olduğu için Fenerbahçeli oldu.Hatta maç izlerken yaptığım uğur hareketlerimi kısa zamanda kaparak yerimi doldurabileceğini göstermiş oldu.
Senin belirttiğin gibi bu seçiminde maddi bir olanak sunulmamıştır.Gökhan ın bu konuda isteği olmadığı halde bende eski Sağlık Bakanının belirttiği gibi her Fenerbahçe li nin kalp hastası olma riskinden dolayı onu S.S.K. lı yaptım.Hatta S.S.K. nın her şeyi ödemediğini gözeterek özel sağlık sigortası yaptım.Ben Fener taraftarı olarak tansiyondan emekli olduğum için Gökhan kardeşimim için gerekli önlemleri aldım.
Bu arada Fenerbahçeli diğer taraftar arkadaşlarda Gökhan kardeşimize forma,şapka, atkı ,eşortman ve 2007-2008 kombine kartı vede Fenerbahçe taraftar kartı v.b. gibi hediyeleri olmuştur.
Gökhan kardeşimin ne kadar iyi bir Fenerbahçeli olabileceğini şimdi daha iyi anlayabiliyorum.Her sabah beni 100.yıl marşı ile karşılıyor,her akşam dükkanımızıda 100.yıl marşı ile kapatıyoruz.
Sizden ricam bu konuyu saptırmayalım.Eğer senin ve Ali Akıncı kardeşimizin hala şüpheleri varsa tarafsız bir merci tarafından( Mustafa Serbes) bu konunun yerinde araştırılmasında sakınca görmüyorum.
mustafaustad
18-05-07, 10:49 AM
Günah benden gitti ! ! ! !
BU DİYALOĞA BAYILDIM:smile2: :smile2: :smile2:
GÖKHANIN NASIL FENERLİ OLDUM DİYE YAZISINIDA BEKLİYORUZ.
RESİMLERİ GÖRDÜK SIRA YAZISINDA...
MUSTAFA ABİMİ VE ALİ AKINCI ABİMİDE HAYRETLER İÇİNDE İZLİYORUM:giggle: :giggle: :giggle:
BASKI REJİMİ UYGULANDIĞINDAN BAHSEDİLİYOR
ADAMIN İÇİNDE VARMIŞ VE O TARİHİ ANI BEKLEMİŞ
TÜM HERKESİ BU BÜYÜK TAKIMIN TARAFTARI OLMAYA DAVET EDİYORUZ.
GEL NE OLURSAN OL , YİNE GEL....!
:giggle: :giggle: :giggle: :giggle:
Mustafa SERBES
18-05-07, 02:14 PM
Öncelikle sevgili Necdet ağabeyime birkaç sorum olacak.Madem ki beni onore etmiş ve bu konudaki fikirlerime ve tespitlerime güvenerek bu konuda yorum yapmamı istemişben de bunu yapmalıyım...Tarafsız bir gözlükle bakmalıyım bu konuya.Doğruyu yanlız doğruyu bulmaya çalışmalıyım. Çünkü olay mustafa üstadın tepki vermekte haklı olduğu, çok hassas ve tehlikeli bir konu. Şimdi soruyorum;
1. Bu adam kaç yıldır sizin yanınızda çalışıyor?
2. Futbolla ne kadar ilgilidir?
3. Bugün formasını giydiği (kutsal kelimesini de yazacaktım ama şu anda muhakkik görevinde olduğum için yazamadım) takımın taraftarı olmak için neden bu kadar beklemiştir. (yani geç kalmıştır , daha önce olmalıydı demek istemiyorum,yanlış anlamayın, araştırmamda kullanacağım bu cevabı)
4. Fenerbahçenin 100. yıldaki şampiyonluğu ne kadar etkili olmuştur. Sürecin hızlanmasına bu şampiyonluk direkt etki etmiş midir?(Örnek. şampiyonluk kutlamalarında gökhana camdan bele kadar sarkma ve bayrağı sağa sola sallama gibi bir zorunlu görev verilmiş olabilir)
5. Geçmişte tuttuğu takımın adı nedir?(Ben biliyorum da resmi kayıtlara geçmesi için lazım)
6. Yine geçmiş tuttuğu takım ile ilgili taraftar arkadaşlarının isimleri nelerdir (adı soyadı, varsa kombine kart no)
7. Eski takımı ile ilgili geçmişte çekilmiş orjinal,lisanslı forma , şapka, kaşkol vb ürünle çekilmiş fotoğrafı var mı?
8. Eski takımının maçlarına hiç gitmiş mi?
9. Eski takımın maçlarına gitmek için başkaları tarafından kendisine söz verilmiş mi?
10. Verilmişse söz tutulmuş mu?
11. Verilmemişse nedeni?
12. Sözü verip te tutmayan kişinin adı soyadı ve TC Kimlik nosu..
Evet şimdilik ilk bölüm sorularım bunlar.Bu soruları bu sayfalardan cevaplandırınız. Bu cevaplarla bir de gelip bizzat birebir görüşmelerim olacak can entegre et tesislerinde. Bu görüşmelrin mahremiyeti olup sitemizde şifreli olarak paylaşımı da olacaktır.
Nejdet CAN
18-05-07, 05:16 PM
Cevap veriyorum;
1-Gökhan tesislerimizde 2003 yılından beri çalışmaktadır.
2-İyi bir izleyicidir,geçmişte top oynamıştır hatta birara halı sahaya gelmiş ve kalecilik denemesinden ve bol gol yemesinden sonra ağbim Muharrem Can tarafından 4 yıl hak mahrumiyeti almıştır.Tahkime yaptığı başvuruyla tahkim kurulu üyeleri Nejdet Can ve Yener Can ın oybirliği ile cezası 2 yıla düşürülmüştür.Cezası 17.08.2007 tarihinde dolacaktır.Yalnız bu tarihte Gökhan Beşiktaş lıdır tabiki taraf tutmamız sözkonusu olmamıştır.
3- Gökhan:İçimde Fenerbahçe ye karşı her zaman bir sempatim vardı.Ama özellikle Nejdet ağbimin maç izlerken kendini kaybetmesi beni dahada cezbetti.Ben Beşiktaş maçlarını sakin izlerken Nejdet ağbim bu kadar heyecanlı izliyorsa Fenerbahçe maçları izlemek daha heyecanlı diye düşündüm ve kararımı açıkladım.
4- Gökhan:Fenerbahçe şampiyonluğu tabiki etkilemiştir ama bu yüzde 10 u geçmez ben daha önce bu kararı vermiştim dedi.
5-Beşiktaş.
6-Ali Akıncı.(1903200657)
7-Yok.
8-Maalesef gidememiştir.
9-Verilmiştir.
10-Tutulmamıştır.
11-Söz verilmiştir ama tutulmama sebebi bilinmemektedir.
12-Ali AKINCI 59918134854
Bu konuda bugün tesislerimize gelen Mustafa Ustad ve Muharrem Can Gökhan kardeşime yoğun baskı yapmışlardır.Sizin tarafsızlığına sonsuz güvenimiz olduğundan bu konu ile ilgili kararınızı en kısa zamanda bildirmenizi arz ederim.
Mustafa SERBES
21-05-07, 01:13 PM
Eveeett.
Sevgili necdet ağabeyin sıkılmadan , içtenlikle ve hiçbir etki altında kalmadan sadece doğruları içeren cesaret dolu açıklamalarına teşekkür ediyorum. Bu cevaplardan epey önemli sonuçlar çıkardık.
Öncelikle gökhan tamamen kendi iradesiyle fenerbahçeli olmuştur.(doğru yapmıştır, demiyorum)
Necdet, Yener ve Mustafa Kemal CAN' ın taraftarlık düzeyi ve bu büyük takıma (pardon büyük dememeliyim) olan aşkları, sevgileri indirekt te olsa kararına etki etmiştir.
Her fenerbahçelinin tamamen lisanslı ürünler kullanması, feneriumun zengin ve kaliteli ve çok şık ürünleri, pek çok rakip takım taraftarını olduğu gibi gökhanı da derinden etkilemiştir. Üstüne bir de bu ürünlere sahip olabilirsin gökhan diye temenni ve sözlerin verilmesi de sürece olumlu katkıda bulunmuştur.
Hazır söz verme konusuna girmişken gökhanı derinden etkileyen ve bilinç altına yerleşen bir konu da kendisine bir söz verilmiş olması ve bu sözün yerine getirimesine olan inancını tamamen yirtimesi de çok olumsuz bir katkı sağlamıştır. Gökhana verilen söz aynen master card reklamında olduğu gibidir. Neydi hatırlayalım babası master kartla bilet alıyor ve çocuğunu maça götürüyor. evet bilet parası yol parası sucuk ekmek ayran ve rakip fenerbahçe ise ve sahaya atılacak 200 pet şişe su parası belli bir meblağ tutar tabi.Ama gökhanın o stada giderek o ambiansta maç seyretmesinin değeri parayla ölçülemez. Gökhanın hayal kırıklılığının da bedeli ölçülemez. Allah korusun riskli bir görevi var, her an elinde keskin bıçaklar, dalgınlıkla o ruh hali ile bir tarafını kesse... bırrrr, düşünmek bile çok vahşi..Ya bir de o bıçakla kemik sıyırırken o körpe süt danasını değil de kendisine maça getirmeyen kişiyi hayal edip te gözünde şimşekler çaktığını , ya da pis pis sırıtarak sağ üst altın kaplama azı dişinin tlink diye parladığını....aman aman kapatalım konuyu:)
Sonuçta beşiktaşlılık duruşuna yakışmayan ismini sonradan ali akıncı olarak öğrendiğim arkadaşın sözünde durmaması da olaya katkıda bulunmuştur.
Şimdilik tespitler bunlar..Devamı gelecek
Nejdet CAN
22-05-07, 06:19 PM
Sevgili Mustafa bu konu ile ilgili yaptığın tarafsız (özellikle;büyük takıma olan aşkları sözüyle) tespitlerin için çok teşekkür ederim.Bu kendine has tarafsızlığına sonsuz güvenime dayanarak bu konuda yerinde yapacağın tespit için seni tesislerimize bekliyorum.Tesislerimizde aperatif olarak ikram edebileceğimiz can kasap köftesi,hayrabolu peynir tatlısı(kaymaklı) ve çayların senin tarafsızlığını bozmayacağını bildiğimden seni tesislerimizde ağırlamaktan keyif alacağımı bilmeni isterim.
Mustafa ustad ve Muharrem ağbimin yoğun baskılarına rağmen Gökhan kardeşimiz hala Fenerbahçe li olduğunu bildirmektende onur duyarım.
mustafaustad
23-05-07, 11:10 AM
Geçen gün (köpeklere kemik almaya geldim) bahanesiyle, Can Enteğre Et Tesislerine uğrayıp olan biteni gözlemledim. Telaşa mahal yok.
Muharrem CAN'ın olaya sağduyulu yaklaşımını ve çözüme ulaşmak için gösterdiği insani çabalarını görünce, o tesislerde kimsenin kolay kolay takım değiştiremeyeceğine olan inancım pekişti.
Gerçi Gökhan kardeşin önceki ve sözde şimdiki takımı, koyu bir Gassaray taraftarı olarak beni pek ilgilendirmiyor. Ancak, Anadolunun bağrından kopup gelen bu yağız delikanlıya ismini vermek istemediğim Nejdet, Yener gibi fenerbahçeye gönül vermiş kişiler tarafından yapılan ve altında kesinlikle ticari menfaatlerin yattığı entrikalar da adamı rahatsız etmiyor değil.
Lafın kısası Gökhan kardeşin Fenerbahçeliliği "SÖZDE FENERBAHÇELİLİKTİR" gelip geçicidir, ama Fenerbahçe taraftarının baskı ve zulümkar tutumu devam edecektir haber vereyim istedim.
Tespitlerimin doğruluğunu bugün tartişabilirsiniz ama, seneye ne kadar haklı olduğumu kabul edeceksiniz.
Şimdiden söyleyeyim ki seneye bu sayfalarda Gökhan'ın askere gitmemek için aldığı VİCDANİ RET kararını tartışacağız ve ben yine bu kararın ticari menfaatler gözetilerek, yapılan zulüm ve baskı nedeniyle alındığını savunacağım.
Nejdet CAN
23-05-07, 12:42 PM
Sevgili ustad Allah tan herkes senin gibi taraflı yaklaşmıyor bu konuya.Tarafsız gözlemcimiz Mustafa Serbes bu konudaki tarafsız yorumunu yapmış ve sonucunda Gökhan kardeşimizin tamamen kendi isteği ile Fenerbahçeli olduğunu belgelemiştir.Bizler haksız ve yanlı tutumunuza rağmen sizlerin fikirlerinize değer veriyoruz.Ama bu konudadaki tarafsız gözlemcimiz M.Serbes in verdiği raporla biz bu konuyu kapatmıştık.Ama sen ve işbirlikçi arkadaşın (M.C.) bu konudaki anlaşılmaz tavırlarınızı sürdürmektesiniz.M.C. hala ısrarla bu konuyu kaşımakta ,tehditlerini sürdürmekte ve çevremizdeki bütün diğer takım taraftarlarını (b.j.k,-g.s.-çanakça-çatalca v.b) kışkırtmaya çalışmaktadır.Ama Gökhan kardeşim tüm baskılara rağmen Fenerbahçeliliğini sürdürmektedir.Bana ağbi yeni resimlerimi sunalım demesine rağmen ben diğer takım fanatiklerinin ve işbirlikçilerinin(M.C.) daha fazla şiddete başvurmasını engellemek için şimdilik bunları yayınlamayı uygun görmedim.
Sonuçta Gökhan kardeşimin nasıl bir Fenerbahçeli olduğunu baskıcı zihniyetin(M.C.) olmadığı bir zamanda gelip yerinde incelemeni isterim.
Yaşasın gönülden Fenerbahçeliler.Kahrolsun baskıcı zihniyet ve yandaşları.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.