PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tebrİkler GenÇler...!

Reis
18-05-07, 11:40 AM
Dün Silivri satadında misafirdik ilk yarıda 5-2 yendiğimiz maça deplasmana gidiyorduk.Başta ben ,Hamit,Yusuf,Selçuk,Seçkin,Ferhat,serkan ve Musti iş günü olması sebebiyle Agiş te rahatsızlığı nedeniyle bu maçta takımla beraber olamadık.

Maç öncesi takıma mesaj çektim ve onlara güvendiğimiz bu maçı alıp gelmelerini ve söz vermelerini istedim.Onlarda söz verdiler ve sözlerini tuttular.
Hepsini alınlarından çpüyorum ve kutluyorum.

Çok zordur eksik bir takımla maça gitmek ama biz okadar lisansıda boşuna çıkarmadık böyle günlerin olacağını bekliyorduk.bu sene lige ara verilmediği karda yağmadığı için sadece bir maçımız hafta içine denk geldi.

Maç oynanırken Başkanı zırt-pırt arayınca Tamam sen arama ben gol atınca arayacağım dedi.:giggle:

Ve gol haberi başkandan geldi.Gürkan attı 0-1 öndeyiz dedi.elim hep telefonda.Saat 19:00 oldu ve Gürkanı aradım 2-0 aldık abi dedi.Kaptan Mert'i ver dedim.Önce takımımız gollerini atan ikiz kulelerimizi MERT ve GÜRKAN'ı sonrada telefonun hoparlörü ile tüm takımı kutladım ve ordan yükselen şampiyon KESTANELİK sesleri beni çok mutlu etti.

Bu sene olmadı ama mutlaka olacak butakım şampiyon girecek köye ben onlara inanıyorum.Sizde inanın ve destekleyin.

Bu hafta sonu saat 18:00 de Avcılar TURGUT ÖZAL stadında rakibimiz..Lider Avc. CİHANGİR olacak bu maç sezonun en anlamlı maçı olacak.İlk maçta atılan dostluk temelleri bu maçta sağlamlaştırılacak.Biz onları hakkettklerii gibi kutlayacağız ama onları yenerek ilk mağlubiyetlerinide biz tattıracağız.

Ben dünkü maçta takımın başında sahaya çıkan sevili Başkanım İbrahim MERTEL abimi ve tüm takımımdakileri kutluyorum hepsini alkışlıyorum.Durmayın sizde alkışlayın.:clap2: :clap2: :clap2: :clap2:

Saygılarımla.
Şinasi GÜNER

alican17
18-05-07, 02:00 PM
:clap2: :clap2: :clap2: :thumbup: :thumbup: :yahoo: :yahoo: :clap3: :clap3: :clap3: :clap3:

Mustafa CAN
18-05-07, 10:03 PM
Helal olsun kardeşlerime tebrikler...Pazara kadar iyi dinlenin :) Beyaz bayrak üzerine kırmızı noktayı vuracağız inş. :)

bobo13
18-05-07, 10:11 PM
pazar günü japon bayraklarıyla GE-Lİ-YO-RUZ