PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yenİ YÖnetİm Kurulumuz

Reis
25-06-07, 02:46 PM
BAŞKAN
İbrahim MERTEL

2.BAŞKAN
Önder ŞENEL

GENEL SEKRETER
Mustafa(Metin) KOÇ

GNL.SEK.YRD.
Süleyman KIRDAR

HALKLA İLİŞKİLER
Harun SOY

GENEL KAPTAN
Erkan ÇAM

BASIN SÖZCÜSÜ
Şinasi GÜNER
YÖNETİME YENİ GİREN ABİLERİMİZE VE TÜM KESTANELİĞE HAYIRLI OLMASI DİLEĞİYLE.YENİ SEZONDA TAKIMIMIZA SONSUZ BAŞARILAR DİLİYORUZ.

Nejdet CAN
25-06-07, 05:00 PM
Hayırlı uğurlu olsun.Ekip güzel inşallah hayırlı işler yapacaklardır.Bizlere düşen görevde bu arkadaşlarımızı saha dışında destekleyip yardımcı olmak.Başarılar diliyorum.

imhotep-77
26-06-07, 01:49 AM
hayrlı ugurlu olur ınsallah........

Ali AKINCI
26-06-07, 12:44 PM
Hepimize Hayırlı olsun ,

valla ben bir gün Nejdet Can abimizide bu listede görmek istiyorum , bu gönlümden gecen .

Ben bir süredir gelişmeleri takip edemiyordum , Reis hala teknik direktör değilmi ? ters bir durum yok dimi ?

Reis
27-06-07, 11:32 AM
Sevgili Ali abim ;

Bende alınan 3.lük ten sonra biletimin kesileceğini tahmin ediyordum :) :) :)

Yönetici olarak devam kararı aldık başkanla hocalıkta devam edecek tabi bu arada Sayın Abdullah MENEKŞE hocamda bana destek olacak bilgilerini bizlere aktaracak.Yönetime giren Erkan abimde saha içinde benim yanımda olacak çok sıkıştığımız anlarda ondanda faydalanmak hedefimiz.Zaman geçirme ustasıdır kendisi :) :) :)

Ama bunların hepsinden farklı bir hedefim var bu sene 3 sene önce yaptığımız gibi 14-16 yı kurup lige katılmak ve mustafa,gürkan,emre,emrah,agiş,recai,güven v.s yi nasıl A takıma kazandırdıysak yeni 2-3 gençide takıma kazandırmak en başlıca hedefimiz.

Maddi sıkıntılar nedeniyle yabancı transfer etmek onları mutlu etmek ve onlardan medet ummak zor çünkü 2.amatörde bile para başlıca kazanç gibi görülmeye başlanmış.Biz kendi çocuklarımız ile devam ettik belki 1-2 takviye olabilir ama asıl hedef gençlerimizi A takıma kazandırmak olacaktır.

Necdet Can abimi yönetimde görmek inan abi bizleride çok mutlu eder özellikle beni çok sevindirir.Gerçi o zaten her zaman yanımızda trübünde daima bizimle.
Ne zaman isterse hatta ben ona şimdiden bu teklifi yapıyorum onuda resmen yönetimde görmek bizleri mutlu eder.

Hatta sizlerde Ali abi . bence bunu düşünün yönetim hepimizin bu kulüp hepimizin sizlerde sağolun bizi her daim desteklediniz.

sizlerin desteğiyle bu köy hak ettiği yere gelecektir.

mustafaustad
27-06-07, 02:25 PM
BaŞarilar Dİlİyorum.

burak
30-06-07, 12:04 AM
herkese selam yeni yönetim kurulumuzu tebrik ediyorum özellikle başkanımıza ve hocamıza biziyanlız bırakmadığı için teşk.erkan abi de şinasi hocamın dediğ gibi zaman geçirme ustası özellikle kenarda ona çok iş düşecek ..

Mustafa CAN
30-06-07, 12:10 AM
Hayırlı ve uğurlu olsun.Bugün Gerçek gazetesine göz atarken resimli olarak gördüm zaten :D:D

Gökhan Sağdıç
30-06-07, 01:05 AM
Hayırlı uğurlu olsun dikkatimi çekti Genel Kaptan:Erkan ÇAM İYİ düşünülmüş sırtımız yere gelmez artık..:D