PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şin@si Reis'ten Maçın analizi

Reis
05-02-07, 03:02 PM
Merhaba sevgili kestanelik liler.

2.Amatör küme 2.grupta mücadele edecek olan takımımızın İlk haftaki maçı Hadımköy sahasında 03.Şubat.2007 Cumartesi günü Saat 14:30 da idi.

Maç öncesi takımı kurarken cezalı futbolcularımın ( Selçuk-Ferhat) olmamasından dolayı biraz endişeli idim.Ama diğer futbolcularımından beni utandırmayacağını biliyordum.

Maça kötü başladık rakip rüzgarla 1.dkda öne geçmişti ama ben kulübedekilere maçı hemen döndüreceğimizi belirttim ve dediğim oldu Mustafa ya yapılan hareketi hakem penaltı olarak yorumladı Hamit topu ve kaleciyi ayrı köşelere bıraktı ve skor 1-1 oldu.Hemen ardından Mustafanın kafayla attığı golle skor 2-1 olmuş bende rahatlamıştım.Ve sahada ufacık fiziğine rağmen dev gibi duran Ahmet takımın 3.golünü atıyor ve ilk yarıyı 3-1 önde kapatıyorduk.2.yarı sahanın tek hakimi bizdik mustafanın 2.golü süperdi ve ardından hamitin golü çok güzeldi birbirlerine nazire yapıyorlardı hamitin direkten dönen şutu girseydi maçın golü o olurdu ama mustinin 2.golü maçın golü.kapanışı yine musti yapıyor ve maçı 6-1 gibi net skorla alıyorduk.

Yalnız bu galibiyet bizi havaya sokmasın çünkü rakip idmansız ve sahaya 13 kişi getirmişti.Yedeği bile yoktu ve 2.yarı oyundan düştüler.Buda bizim işimizi kolaylaştırdı.Ama bu bizi fazla havaya sokmamalı çünkü daha çok uzun bir yolumuz var.Ve inanın işimiz çok zor.

Yıldızlamaya Gelirsek...

1-Güven **
2-Serkan **
3-Burak **
4-Mert ***
5-Gürkan ***
6-Turgay ***
7-Sezgin ** 14-Recai **
8-Seçkin ** 15-Ahmet ***
9-Musti****
10-Hamit ***
11-Ahmet **** 16-Mehmet **

Bumaç bitti artık önümüzdeki maça bakacağız.

Yener CAN
05-02-07, 03:10 PM
Başta Yönetim kurulumuz olmak üzere Şinasi kardeşim ve futbolcu kardeşlerimizi yürekten kutluyorum.

Maçın analizine gelince maçı izlemiş kadar oldum,eline-yüreğine sağlık Şinasi.

Sen inanırsan bu inancının futbolcularınada yansıyacağını biliyorsun,tebrik ederim.

Sevgiler.

Reis
05-02-07, 03:13 PM
Eyvallah abi sizlerinde desteğiyle bu sefer başaracağız. Saygılarımla.

thierryhenry
05-02-07, 03:27 PM
BURASI KURTLAR VADİSİ DEĞİL HOCAMM....:smile2: :clap2: :giggle:

Reis
06-02-07, 10:08 AM
Kimsin sen......
gemiye bir cisim yaklaşıyor.....Komutan Logar
Kimsin sen......
Çık dışarı çıkkkkkk

Yener CAN
06-02-07, 10:35 AM
Kimsin sen......
gemiye bir cisim yaklaşıyor.....Komutan Logar
Kimsin sen......
Çık dışarı çıkkkkkk

:clap2: :wavetowel2:

cnraru
06-02-07, 01:19 PM
ne de olsa o bir galatasaraylı

Reis
06-02-07, 01:58 PM
Evet kardeşlerim bundan sonra ben hocanız olarak yıldızlama yapmayacağım çünkü bu konudan pek memnun kalmayanlar var bende açıkçası rahatsız oldum.Takımın kaptanlarından Burak kardeşim ona 2 yıldız vermemi beğenmedi ve bana hakkını yediğimi söyledi bundan sonra bu sanırım başka bir arkadaşımız yapacak ona bu görev verildi ama kim olduğunu bilmiyorum sanırım SANSAR ismiyle bundan sonra o maçları oyorumlayacakmış bende memnun olurum dedim.Çünkü ben sizleri orda yıldızlasam ne olur siz benim gönlümde birer yıldızsınız.Hepinize sevgilerimle Şin@si Reis

Mustafa CAN
06-02-07, 03:02 PM
Benim yıldızlarımdan alabilirsiniz;)

ahmetbaba
06-02-07, 10:18 PM
basta hocamız olmak uzere butun takım arkadaslarımı kutluyorum :) bu macta olamadıgım için cok uzgunum ama diger karsılasmalara bakacagız :) insallah formamı tekrar kaparım :) :gleam: :giggle:

imhotep-77
06-02-07, 10:39 PM
yawww abii sansar kim acabaaa ???????taniyan war mİ ?????? :D :D :D

guven_guner1907
07-02-07, 06:17 PM
hocamın analizini okuyunca maçı tekrar yaşadım yıldızlamaya gelince benim açımdan hiçbir sorunu yok çünkü ben kaleciyim 89 dk.ii oynarım 90 da bi hata sonra en kötü benim bunu terside olur ama o zaman o görünmez çünkü ben kaleciyim nankör meslek bana bu yolu açan hocamız ŞİNASİ REİS'e teşekürlerimi sunarım hocam bana duyduğun güveni boşa çıkarmıcam bunu ispatlıycam takımın yıldızlarını sayarsak maç için
((( (10)hamit, (9)musti, junior AHMET (5)gürkan )))

bide ben İZNİNİZ OLURSA SAYIN ÜYELER

josef
08-02-07, 02:52 PM
bütün takım çok güsel oynamış ama ben göremedim kusura bakmayın il dışındaydım::Dbi dahaki sefere burdayım.:D

imhotep-77
08-02-07, 03:12 PM
kardeşim sen yoktun kulube sessizdii ne güzel :D

sansar
08-02-07, 03:19 PM
sansar benim imhotep

imhotep-77
08-02-07, 03:25 PM
:) onu herkez bilio abiide isim ??

sansar
08-02-07, 03:38 PM
İsmİn Ne Önemİ Var

imhotep-77
08-02-07, 03:40 PM
kiminle konustugumuzu bilmek hakkimiz

sansar
08-02-07, 03:44 PM
Zamani GeldİĞİnde Bu Hafta Bakalim Oynayacakmisin

cnraru
08-02-07, 03:48 PM
ümit baba bırak artık su sansarlığı
çocuklarda rahat etsin

burak
08-02-07, 09:20 PM
saygı değer şinasi hocam çok isabetli bir karar almışsın böyle güzel bir maç sonunda bu tartışmalara girmmeliydik.sonuçta rakip ne kadar kötü olsada güzel bir galibiyetti.ve bu güzel galibiyet sonucunda kanımca 2 yıldızdan fazlasını bekliyordum.(demek maçı iyi analiz edememişsin).önemli değil nasıl derler önümüzdeki maçlara bakacağız:P şimdiden pazar günkü maça konsantre olmalıyız bizim için önemli bir maç üç puanı alıp köye geçen hafata olduğu gibi kornalarla girip içimizdeki irlandalıları utadırmalıyız ( kim olduklarını iyi biliyorsun)cuma idmanda görüşürüz...