PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaynakci + Manuel Tornaci

recai
26-07-07, 10:36 AM
Endustri Meslek Lisesi Mezunu,
Metal Isleri + Torna Tesviye Bolumu
Min. 2 Yil Tecrubeli
Corlu Bolgesinde Ikamet Edebilecek
Elemanlar Araniyor.

ERCAN
08-12-07, 08:23 PM
Endustri Meslek Lisesi Mezunu,
Metal Isleri + Torna Tesviye Bolumu
Min. 2 Yil Tecrubeli
Corlu Bolgesinde Ikamet Edebilecek
Elemanlar Araniyor.

MERHABALAR BEN ERCAN ÇORLU BÖLGESİNDEKİ İŞ İMKANLARI HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTEMİŞTİM EV KİRALARI MAAŞ DURUMLARI HAKKINDA BİLGİ VERİRSENİZ MEMNUN OLURUM BEN 29YAŞINDAYIM PİYASA DA YETİŞTİM HALEN YAMAKSANDA ATELYE ŞEFİ OLARAK ÇALIŞMAKTAYIM DAHA İYİ BİR GELİR ELDE ETMEK DAHA İYİ BİR HAYAT STANDARTI YAKALAMAK İSTİYORUM TORNACILIK VE MOTORCULUK KONUSUNDA PROFOSYONELİM AYRICA ARGON VE NORMAL KAYNAK İŞLERİNDE OKSİJENLE KESİM İŞLERİNDE ŞERİT TESTERE KULLANIMI BAKIMI ONARIMI HER TÜRLÜ MATKAP TEZGAHI KULLANIMI MASA ÜSTÜ FREZE KULLANIMI TESVİYE İŞLERİ MARKALAMA KALIP ÇALIŞMALARINDA TASARIMINDA ARAŞTIRMA GELİŞTİRME KONULARINDA TEKNİK RESİM KONULARINDA TECRÜBELİ VE YETENEKLİYİM MESAJIMA YANIT VERECEĞİNİZİ TEMENNİ EDEREK İYİ GÜNLER DİLERİM

recai
15-12-07, 09:43 PM
Corlu Bolgesinde İŞİ Bİlen KİŞİler İÇİn İŞ İmkani Cok.
1,5 Sene Icinde Istanbul Icinden Corluya Bir Milyon Kisi Gelmesi Planlaniyor. Bu Yuzden Deprem Sonrasi Duran Insaat Piyasasi Corluda Cok Canli. Istanbul Icindeki Sanayi Corlu Cevresine Kaldiriliyor.
Sehir Icinde Kiralar Cok Pahali. 650-600-550-500
Sehir Disi, Belediye Konutlari 450-400
Yakin Koylerde 350 Sobali
Yani Corluda Evin Yoksa Durum Iyi Degil.

Fabrika Maaslari,
Bahsettigin Ozelliklerde 6 Yillik Eleman 1250 Eline Gecer. Yeni Baslarsan 850 Net. 5 Gun 10 Saat Calisma, Cumartesi 8 Saat
Dogalgaz İŞİ Yaparsan Daha Fazla Eline Gecer. Kaynakci Belgen Varsa. İŞİ Bİlen Kaynakci Piyasada Yok.
Yeni Acilan Imalatci Fabrikalar Isi Bilen Eleman Ariyor.

Su Anda En Onemli Sorun Mesken.

sahin
03-02-08, 02:37 AM
kaynakciyim is ariyorum kendime ayit kaynak makinemde var her turlu kaynaktan anlarim gaz alti toz alti elektorot kaynakci belgem var