Orijinalini görmek için tıklayınız : Vefat ve Başsağlığı
Nejdet CAN
28-08-07, 10:20 AM
Köyümüz halkından değerli ağbimiz CANAN GÜNER hakkın rahmetine kavuşmuştur.Kendisine Allahtan rahmet sevenlerine başsağlığı dileriz.Cenazesi bugün(28.08.2007) öğle namazından sonra köyümüz mezarlığında defnedilecektir.
Mekanın cennet olsun CANAN ağbi.
Mekanın cennet olsun Canan Agbı... Guner Aılesıne Yuce Allah dan sabır dılıyorum...
alican17
28-08-07, 11:48 AM
Mekanin Cennet Olsun Canan Abİ.tÜm GÜner Aİlesİne BaŞ SaĞliĞi Dİlİyorum...
Gökhan Sağdıç
28-08-07, 04:05 PM
Merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim...
altanreklam
29-08-07, 09:32 AM
güner ailesinin başı sağolsun....yüksel ailesi
mustafaustad
29-08-07, 12:24 PM
Canan abimizin ani ve erken ölümüne çok üzüldük. Allah'dan ona rahmet, yakınlarına, sevenlerine sabır diliyorum.
Onun gülen yüzünü, renkli kişiliğini hatırlamak isteyenlere aşağıdaki linki öneriyorum.
http://www.kestanelikliyiz.biz/modules.php?name=Tv&op=goster&id=19
Mustafa CAN
29-08-07, 01:41 PM
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olur inşallah.Yakınlarına ve sevenlerine sabır diliyorum...
Mustafa SERBES
30-08-07, 05:25 PM
Canan güner ağabeye allah rahmet eylesin. yakınlarına allah sabırlar versin..
imhotep-77
30-08-07, 07:01 PM
ALLAH rahmet eylesın mekanın cennet olsun canan abii gerıde kalanlara ALLAH sabır wersın :(
senolinanc
30-08-07, 07:08 PM
Canan ağabeye allahtan rahmet, geride kalanlara sabır ve metanet dilerim.Tüm Kestaneliklilerin başı sağolsun. Merhum çok neşeli hayat dolu bir insandı. Mekanı cennet olsun.
_Arkadaşlar yanlış bilgi almadıysam rahmetli çok vahim bir şekilde hakkın rahmetine kavuşmuş. Dediklerine göre kalp krizi geçirdiği sırada düşüp kafasını çarpımış, kalbi canlandırılmasına rağmen beyin kanamasının ağır bir şekilde seyretmesi geriye dönüşü engellemiş. Çok üzüldüm
Ali AKINCI
31-08-07, 01:56 PM
Simdi okudum Allah Rahmet Eylesin , neşe dolu bir insandı daha gençti de
kalanlara , yakınlarına sabır diliyorum .
Allah Rahmet Eylesin,
Ailesine Sabir Diliyorum.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.