PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dünya 27 Ağustos 2007 yi bekliyor.

recai
06-09-07, 12:23 PM
Ömrünüzde yalnıca 1 kez görme şansına sahipsiniz!
27 Ağustos'taki bu muhteşem olayı takvimlerinize not alın...

Dünya 27 Ağustos 2007 yi bekliyor.
Mars gezegeni Ağustostan itibaren geceleri gökyüzünün en parlak cismi olacak.

Mars çıplak gözle dolunay kadar büyük görünecek...

Mars Dünyaya 34,65 milyon mil yaklaştığında en büyük göründüğü gün olacak.

27 Aðustos gecesi 00:30'da gökyüzünü izleyin.Dünyanın iki ayı varmış gibi görünecek.

Mars'ın Dünyaya bu kadar yakın geçeceği bir sonraki tarih 2287 ...

Arkadaşlarınızla bunu paylaşın.

Çünkü; bugün hayatta olan kimse bu olayı tekrar göremeyecek.

Nejdet CAN
06-09-07, 01:02 PM
Teşekkürler Reco....:smile2:

mustafaustad
06-09-07, 03:14 PM
Zamanda yolculuk yapan bir araca da ihtiyaç olacak o zaman. Çünki bu gün 6 Eylül 2007.

recai
06-09-07, 03:59 PM
BU YAZI BILGI AMACLI GELMIS. SIZINLE PAYLASMA GEREGI DUYDUM. YAZIYIDA DIKKATLI OKURSAN !

AGUSTOSTAN ITIBAREN GECELERI DIYE DEVAM EDIYOR. SEN YINEDE KAFANI GOKYUZUNE CEVIRDIGINDE PARLAK BIR CISIM GORDUGUNDE UFO FALAN SANMAYASIN DIYE HATIRLATAYIM DEDIM. :smile2:

YANI BUGUN ILE BERABER 9 GUN GECMIS, FAZLA UZAGA GIDEMEZ.

Ömrünüzde yalnıca 1 kez görme şansına sahipsiniz!
27 Ağustos'taki bu muhteşem olayı takvimlerinize not alın...
Dünya 27 Ağustos 2007 yi bekliyor.
Mars gezegeni Ağustostan itibaren geceleri gökyüzünün en parlak cismi olacak.
Mars çıplak gözle dolunay kadar büyük görünecek...
Mars Dünyaya 34,65 milyon mil yaklaştığında en büyük göründüğü gün olacak.
27 Aðustos gecesi 00:30'da gökyüzünü izleyin.Dünyanın iki ayı varmış gibi görünecek.

Mars'ın Dünyaya bu kadar yakın geçeceği bir sonraki tarih 2287 ...
Arkadaşlarınızla bunu paylaşın.

Çünkü; bugün hayatta olan kimse bu olayı tekrar göremeyecek.

mustafaustad
06-09-07, 04:59 PM
Bu Gökbilimciler insanların kafasını gökyüzüne çeviritip boş boş baktırmaktan zevk alıyo ve karşıya geçip onları izliyo diye düşündüğümden, şu mars yakınlaşması ile ilgili mailler ortalıkta dolaştığında biraz konuya girdim.

Çünki hep; meteor yağmuru olacak, şu gezegen görünicek, bu kuyruklu yıldız geçecek haberlerini alıp bütün gece gökyüzüne baktığım halde ne bi şey gördüm ne de görene rastladım.

Konu ile ilgili ciddi bir iki siteden şunu öğrendim. Mars bu ağustosda dünyaya 55.700.000 Kilometreye kadar yaklaştı bundan 4 yıl önce de 55.800.000 Kilometre yaklaşmışmış yani dört sene önceye göre 100 Bin kilometre daha yakın ve bu dört yıl sonra yine gerçekleşecek. Bu mesafede 100 Bin kilometre öyle pek de önemli değilmiş hani.

Maillerde Mars dolunay gibi olacak, çıplak gözle görülecek demesine rağmen Tubitak sitesinde marsı görebilmek için gökyüzüne iyi bir teleskopla bakmak gerektiği, gözlem evinde 150 ve 40 santimetre çaplı teleskopla izleyenlerin net görebileceğini belirtmiş. Saat 22.30'da başlayacak gözlemlemenin 2-3 saat süreceği ifade edilmiş.

Biz gemede baktıp. Hava zaten bulutluydu bi mok göremedik. Açık olsa da zaten göremeyecektik.

Demek istediğim bu herifler bizi gazlıyo (Gökbilimciler) biz de gaza geliyoruz. Her denilene inanmayalım. Yoksa başka bir maksat yok hani.

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=27+agustos+2005+dunya+mars+yakinlasmasi

recai
06-09-07, 05:18 PM
MUSTAFA USTAD BU ISLERLE BAYAGI ILGILISIN SENNNN.
GAZA FALAN GELDIGIMIZ YOK AMA UFO GORMEK ICIN DE GOKYUZUNE BAKMIYOR DEGILIZ YANI.

ESAS PROBLEMIM BAŞKA
UZAYDAN DUNYA ATMOSFERINE GIREN BIR GOKTAŞI NE KADAR KUTLEYE SAHIP OLMALI KI KAFANA MISKET BUYUKLUGUNDE DUSSUN. :clap2: