PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : temel ölmüşşşşşşş (:

imhotep-77
09-10-07, 09:34 PM
Yeryüzündeki hayatını, bütün kurallarına uygun olarak yaşayıp tamamlayantemel,yukarıda 1. sınıf törenle karşılanmış.Refakatci melek : Efendim siz direk cennete alınacaksınız.arzu ederseniz işlemlerinizi tamamlayıncaya kadar bir tanıtma gezisiyapalım demiş.Melek önde temel arkada cennete hazırlık bölümüne girmişler.ilk kapının arkasından canhıraş feryatlar gelmekteymiş,kapıyı açıp içerigirdiklerinde iki melegin aralarinda tuttukları adamın sırtında delikaçıyorlar.Temel: uyy bu nedurrr ?Melek: efendim, burası kanat takma bölümü. cennete katılan sizin gibi biraziz mertebesindekilere kanat takıyoruz ,bunun için delik deliyorlar demiş.ikinci kapıya geldiklerinde gene kapının arkasında canhıraş feryatlar,kapıyı açıpiçeri girmişler.iki melek aralarındaki adamın kafasında matkapla delikaçıyorlarmış.Temel: uyyy bu nedurrr ?Melek: efendim burası halka takma bölümü. sizin gibi 'aziz'mertebesindekilerinbaşlarının üzerindeki kutsal halkayı takmak için delik deliyorlar deyinceTemel: uyyy ben cehenneme cideyirumMelek: aman efendim ne yapıyorsunuz orda insanları kazığa oturtuyorlar Temel: olsun... hiç olmazsa delugum hazirdur daaa !!!:thumbup:

alican17
09-10-07, 09:43 PM
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ya emre abi nereden buluyon böle şeylri ya :::DD:

Mustafa CAN
09-10-07, 11:01 PM
ehuehuehu kardesim sagolasin :D:D