Orijinalini görmek için tıklayınız : Forumun Canlılığı Hk.
Mustafa CAN
30-12-07, 09:30 AM
Forumun ilk açıldığı dönemdeki yoğunluğu o zaman araamızda olanlar hatırlıyordur.Forumu boş bulmak veya mesajsız yakalamak mümkün değildi.Ama belli bir süre sonra özellikle de şu dönemde foruma giriş ve yazılan mesajda çok büyük bir azalma oldu.Konu açanlar, mesaj yazanlar, paylaşım yapanlar veya foruma girenler belli başlı kişiler olmasın.Çünkü bu bizim forumumuz Kestanelik'lilerin ve kendini Kestanelik'li hissedenlerin forumu.Hala köyümüzde ve de bizim gibi köyün dışında yaşayanlar var bu forum sayesinde birbirimizden haberdar oluyoruz.Sizlerden ricam herkes Kestanelik için gereken özeni göstersin, olabildiği kadar forumda olsun mesaj yazsın ve girmeyen diğer arkadaşlarına girmesini söylesin ayrıca üye olmayan Kestanelik'lileri de üye yapsın.
Umarım düşündüğüm gibi herkes özen gösterecektir bu konuya.
Sevgiler, saygılar.
:welcomeani:
Evet Biraz Gayret Edelim, Cevremizi Uyandiralim...
Mustafa CAN
30-12-07, 10:39 PM
Desteğin için teşekkürler Recai ağbi.Herkesten aynı ilgiyi bekliyorum.Forumumuz için...
imhotep-77
31-12-07, 05:36 PM
aynen kardeşşimm herkes üzerine düşen görevi yapmalı sende bende hepimiz dahiliz
alican17
31-12-07, 06:07 PM
vakit geçirçek kullanıcilar yok özellikle bob13 ve MehmetKuRt :D:D:D
ali kim demis yk die laaa..burdayim her zaman;)
Gökhan Sağdıç
02-01-08, 12:30 AM
Herzaman destek tam destek burdayız kardeşim....
Mustafa CAN
02-01-08, 11:34 AM
Eyvallah canlanmaya başladı bile :) Çok güzel...
alican17
02-01-08, 03:51 PM
MehmetKuRt yok ????
MehmetKuRt
03-01-08, 07:33 PM
suss yaLaNcı seNi ;)
alican17
03-01-08, 07:48 PM
daha sonradan geldin idman kaçıran
Yener CAN
15-04-08, 06:31 PM
Forumların belli dönemlerde durgun olduğu anlar vardır ancak bizim forumumuzdaki bu durgunluk bunla alakalı değil.Katılımın-paylaşımın olmadığı her forum sonunda ıssız bir adaya dönüyor malesef.
Foruma hala resim ekleyemediğini söyleyen arkadaşların olduğunu üzülerek görüyorum,forum anasayfamızda forum kullanım kılavuzuyla ilgili bir başlık açtık ve üyelerimizin forumu daha stabil kullanabilinmesi için ayrıntılı resimli anlatım yaptık.
Önerilere her zaman açığız açılmasını istediğiniz konu başlıklarını bana iletin açayım.
Sevgiler.
alican17
15-04-08, 06:50 PM
yener ağbi dediklerinin aynısını yapıyorum ama bir türlü olmuyor..
Yener CAN
15-04-08, 06:59 PM
yener ağbi dediklerinin aynısını yapıyorum ama bir türlü olmuyor..
Resimmi ekleyemiyorsun abicim anlayamadım.
En çok sıkıntı çekilen konu bu mesaja resim ekleme olayı,bende o zaman bunu resimli anlatım olarak değil görüntülü videolu anlatım olarak yaparım abicim.
Sevgiler.
alican17
15-04-08, 07:01 PM
Resimmi ekleyemiyorsun abicim anlayamadım.
En çok sıkıntı çekilen konu bu mesaja resim ekleme olayı,bende o zaman bunu resimli anlatım olarak değil görüntülü videolu anlatım olarak yaparım abicim.
Sevgiler.
sağol ağbi ......
Mustafa SERBES
29-04-08, 11:48 PM
Geçen gün YENER VE NECDET CAN BROTHERS ile kasıklarımıza ağrı girecek kadar komiğmize giden bir konuda görüş alışverişi yaptık. Bu biraz bahadır ve gökhan arasındaki küçük elektriklenmeye de kapak olacak bir konu:) bahadır bir ara gökhana sormuş sen kimsin, kestaneliklimisin diye. Evet konu da bu bir anket yapacağız:) Ankette köyümüze ait sorular sorulacak ve kestanelikliyim diyenler , kestanelikli olanlar ne kadar kestanelikli olduğunu ya da olmadığını görecek. örnek 1: Baretta lakaplı, "benimle dan edermisin" yarışmasına katılamamış ama katılsa kesin derece yapabilecek altyapıya sahip köylümüzün adı nedir?
Örnek 2: Hakem hocası erman toroğlu ve ahmet çakar dahil olmak üzere pek çok otoriteyi dumura uğratacak şekilde her maç en az 2 kez omuz kol karışık topu göğüsü ile mi yoksa kolu ile mi aldığı tartışmalarını yaratan 11 numaralı sol açık futbolcumuzun adı nedir?
Örnek 3: futbola ilk başladığı yıl da dahil olmak üzere, A Takımda ilk ne zaman forma giydiği şu an hayatta olan hiçbir köylü tarafından hatırlanmayan ve Kestanelik Gençlik Kulübü' nün hemen her fotoğrafında yer alan efsane tandem oyuncusunun adı nedir?
evet örnekler bunlar, herkesten katkılarını burada paylaşmasını bekliyoruz...
1.erhan şahin 2.sefer amcam 3.şimdi burda efsane kelimesi geçtiği için yener abi desem nazım abi ye nazım abi desem naci abi ye naci abi desem nusret abi ye nusret abi desem namık abi ye namık abi desem ismail abi ye ayıp ve aynı anda saygısızlık etmişolurum.böyle uzar gider bütün eski futbocuları saya bilirim benim tandem oynadıklarından emin olduğum kişiler bunlar bence hepsi birer efsane.eski futbolcuların hepsini bilirim bilipte tandem oynadığını bilmediklerim olabilir onlardan özür dilerim sadece tandem oyunayanlar değil kestanelik geçmişin deki bütün futbolcular birer efsana bana göre ve şuan hayatta olanların ellerinden öper saygılarımı sunarım vefat etmiş olanlarada önce allahtan rahmet dilerim ve onlar adına onların ruhu için bu msjı okuyan herkesten bi fatiha okumasını rica ediyorum.belkide kestanelikli olabilmişimdir artık?
Evet konu da bu bir anket yapacağız:) Ankette köyümüze ait sorular sorulacak ve kestanelikliyim diyenler , kestanelikli olanlar ne kadar kestanelikli olduğunu ya da olmadığını görecek.
--------------------------------------------------------------------------
Sevgili Mustafa Abi.....
Yazının içinde gizli , gerçekten çok zekice ve ufak tartışmanın muhataplarına yönelik kıssadan hisse ders alınmaya değer.....tebrik ve teşekkür ederim....
Ama şimdi kendi açımdan düşününce de......Bu sorulara cevap veremediğim için ne kadar kestanelikli olduğumu ispatlayamadığımı düşünmeye başladım.Umarım böyle değildir..:)
sedefcicegi
30-04-08, 09:12 AM
ben baştan elendim.patriot adlı yemek ve oyununuz meşhur.mubadele yoluyla geldiniz.çatalçaya bağlısınız.okumaya önem veriyorsunuz.kestanelik spor şimdilik lider(inşallah şampiyon olur.)insanlarınız candan cana yakın.bu kadar bilgi beni üyelikte tutar mı?
Mustafa SERBES
30-04-08, 11:41 PM
Sevgili katılımcılar, köylüler, dostlar, arkadaşlar, kardeşler. Anketimiz aslında bizim kestanelikliğimizi teyit amaçlı düşünülmedi. Sadece ve sadece köyümüzün geçmişten günümüze kadar gelen sembol isimleri,ilginç tarihi olayları, köyümüzün özellikleri, bilinen ya da bilinmesi gereken bilgilerinin tekrar zikredildiği bir bilgi hazinesi deyin dağarcığı deyin ya da daha uygun bir kelime ile açıklayın tüm bunların paylaşıldığı ve azıcık ta mizahi bir dille organize edildiği bir anket oluşturmak. Yoksa bunun dışında kimsenin kestanelikliliği ile ilgili bir puanlama ya da değerlendirme yapmak değil.
Evet bu kadar uzun bir açıklamadan sonra katkıları bekliyoruz..
Ali AKINCI
01-05-08, 07:58 AM
Selamlar Millet ,
Mustafa sorular biraz kazık olmuş yavv , hımmmm tamam cevap veriyorum;
1) Erhan Şahin 2) Münir Abi 3) Mustafa Koç desem ??
bak benimde şanlı tarihimiz ve kişilikleri ile ilgili aklıma 2 soru geldi .
* Karizması ve Allah vergisi çekiciliği ile tüm genç kızlarımızın kalbine taht kuran , Kestanelik forması altından oynadığı maçlarda , köyümüz kulübünün maç başı gol rekorlarını zorlayan ( bir Rıdavan Dilemen e birde bu kardeşimize doyamadım aktif futbol hayatları kısa sürdü , hızlı hayat yedi bitirdi onları ) , ''baktı , baktı '' sözleri ile ünlü hemşerimiz kimdir ??
* Köyümüz futbol sahasının hemen üzerinde bulunan Kestanelik Spor Kulubu
sosyal tesislerini , spor a ve özellikle futbol a hiç yakışmayacak şekilde amaç dışı kullanan ,çok amaçlı spor kompleksinin ''çok amaç '' sözcüğünü yanlış yorumlayıp bu alanı içki , kahve önünden toplanmış az içilmiş sigara ve iskambil kağıtları ile mındar eden hemşerilerimiz kimlerdir ??
( Not : bu kişiler daha sonra köy ahalisi tarafından tespit edilmiş ,tesislere bırakılan anonim uyarı yazıları ile yola getirilmişlerdir.)
Mustafa SERBES
01-05-08, 12:38 PM
ali abem serzenişine cevaben; ilham olmadan düz metin yazıp geçmek istemediğimizden hemen bir cevap metni yazamadım.mevzu bu. yoksa bilirsin bu konu hem çok güzel hem de çok keyifli. anketimize katkılara devam..bekliyoruz
senolinanc
01-05-08, 09:55 PM
1. Alaa ta huuu TUT bre..Hayt Tut bre...
2. her hangi birinin kafasının tepesine orta parmağı ile batırıp Is manays kukuk ifadesini kim çok kullanırdı ?
Çok kazık oldu değil mi ? bu ifadeler yaklaşık 30 sene öncesinden Kestanelik Köyü Gençlik Klubü, Köy kahvesi ve Mayır çavuşun kahvehanelerin önünde çok yankılanırdı.Bu kadar ip ucu yeter sanırım.
1: erhan (BİLİNDİ)
2: münir ağbi (BİLİNDİ)
3: TABİKİ TURAY AĞBİ. YAHI BUNU BADO BİLE BİLMİYORSA BEN NE DİYEYİM. BİZDEN ÖNCE VARDI. BİZDEN SONRADA OLDU. BENDEKİ HER FOTOGRAFTADA MEVCUT.
DOGRU CEVAP BUMU MUSTAFA? FAKAT EKSİK TARİF ETMİŞSİN. TANDEM DEĞİL, TRİDEM. ÇÜNKÜ ARADA KALECİNİNDE ARKASINDA KALIP, GOLLERİ KURTARIYORDU.
örnek 1: Baretta lakaplı, "benimle dan edermisin" yarışmasına katılamamış ama katılsa kesin derece yapabilecek altyapıya sahip köylümüzün adı nedir?
Örnek 2: Hakem hocası erman toroğlu ve ahmet çakar dahil olmak üzere pek çok otoriteyi dumura uğratacak şekilde her maç en az 2 kez omuz kol karışık topu göğüsü ile mi yoksa kolu ile mi aldığı tartışmalarını yaratan 11 numaralı sol açık futbolcumuzun adı nedir?
Örnek 3: futbola ilk başladığı yıl da dahil olmak üzere, A Takımda ilk ne zaman forma giydiği şu an hayatta olan hiçbir köylü tarafından hatırlanmayan ve Kestanelik Gençlik Kulübü' nün hemen her fotoğrafında yer alan efsane tandem oyuncusunun adı nedir?
evet örnekler bunlar, herkesten katkılarını burada paylaşmasını bekliyoruz...
* Karizması ve Allah vergisi çekiciliği ile tüm genç kızlarımızın kalbine taht kuran , Kestanelik forması altından oynadığı maçlarda , köyümüz kulübünün maç başı gol rekorlarını zorlayan ( bir Rıdavan Dilemen e birde bu kardeşimize doyamadım aktif futbol hayatları kısa sürdü , hızlı hayat yedi bitirdi onları ) , ''baktı , baktı '' sözleri ile ünlü hemşerimiz kimdir ??
TACİ GENİŞKEN
sosyal tesislerini , spor a ve özellikle futbol a hiç yakışmayacak şekilde amaç dışı kullanan ,çok amaçlı spor kompleksinin ''çok amaç '' sözcüğünü yanlış yorumlayıp bu alanı içki , kahve önünden toplanmış az içilmiş sigara ve iskambil kağıtları ile mındar eden hemşerilerimiz kimlerdir ??
( Not : bu kişiler daha sonra köy ahalisi tarafından tespit edilmiş ,tesislere bırakılan anonim uyarı yazıları ile yola getirilmişlerdir.)
MAHALLE İÇİ BİR OLAY, BUNU BİLSE BİLSE MUSTAFA BİLİR.
Ali AKINCI
02-05-08, 10:48 AM
Senol Abim valla seninkilerde kazık olmuş olma nostalji havası var ,
1) soru aslında köyümüzün bir klasiği olan Kulüp kahvesi bagırışlarına çok benziyor , kahvede barka kırılınca v.s. bu selser çok duyulurdu , hic unutmam
kışın kahvenin önünden araçlar karda çıkmaya çalışırken yardım etmek yerine
toplu halde kahve önüne çıkılır ve malum sloganlar atılırdı :))
2) sorunun cevabı aslında biliyorum yaaaa valla Is manays kukuk çok aktif kullanılan bir selamla çeşidi idi yavv en çok biri kullanıyordu kimdi baaa ??
Ali AKINCI
02-05-08, 10:50 AM
Recai Kanka ,
1) sorunun cevabı malesef yanlış , biraz daha dülşün hatta çok uzaklara gitme kendisi artık sana çok yakın bir yerlerde ??
2) soru bir grup kardeşimiz , tekil düşünmeyin birlikte takılan kişiler üzerine yoğunlaşın
abii tandem denince ben göbek olarak düşündüm çünkü tandem adamları göbek oyuncuları bu günün stoperleridir he tandemde efsane sağ kanat oyuncusu diye sorulsaydı zaten babamı yazardım dikkat ederseniz ben cevabımda sadece stoper oyuncularını yazdım orda ne sağ bek nede solbek oynayan kimseninadı yok .ama ikinci soruyu amcam demişim o
yanlış olabilir:D
Boyle Durumlarda,
Ben Derimki, Kredi Talep Ediyorum. 2. Hatirlatma Sorusunu Alayim.:scratch: :nono:
senolinanc
02-05-08, 01:02 PM
Cevap veriyorum .
1 . Şerafettin abi var dı babamlarla akran soyadını hatırlamıyorum, onun ağzından ilk evala duyulmuştur. Onun kadar asil ifade eden olabileceğini tahmin etmiyorum.
2. Puçsi Mümin
Yener CAN
02-05-08, 08:23 PM
Selamlar Millet ,
* Karizması ve Allah vergisi çekiciliği ile tüm genç kızlarımızın kalbine taht kuran , Kestanelik forması altından oynadığı maçlarda , köyümüz kulübünün maç başı gol rekorlarını zorlayan ( bir Rıdavan Dilmen e birde bu kardeşimize doyamadım aktif futbol hayatları kısa sürdü , hızlı hayat yedi bitirdi onları ) , ''baktı , baktı '' sözleri ile ünlü hemşerimiz kimdir ??
İlk sorunun cevabı tabiki bir döneme damgasını vurmuş sevgili dostumuz Bayram Akıncı dır.
İkinci sorunun cevabı ise Mustafa Serbes-Yener Can-Recep Yılmaz-Ali Akıncı dır. :cool1:
İkinci sorunun cevabı ise Mustafa Serbes-Yener Can-Recep Yılmaz-Ali Akıncı dır.
-------------------------------------------------------------------------
Aaaaa ciddiden mi? sizi gidiler sizi...daha neler öğreneceğiz valla.....
Bak Mustafa Abim anket soruları hazırlarken bunları hiç soruyor mu??* ehuehueheu:)
securty68
04-05-08, 12:08 AM
yenercim saol beni onurlandırdın böyle hatırlanmak çok güzel.
Mustafa SERBES
07-05-08, 10:58 PM
Arkadaşlar, öncelikle ALES sınavı hikayesine tam mesai ders çalıştığımdan vakit bulamıyorum ve pazara kadar da bu böyle. İnşallah sınavı iyi bitiririz de keyifle sohbetlere devam ederiz. Ben öncelikle örnek üç soru yazdım. Baretta sorusu tamamen doğurlanmış iken münir oral ve turay davran cevaplarında birtakım yanılgılar görüyorum. bu da doğal çünkü souyu soran benim akranlarımın ve üstünün bilebileceği türden sorulardı. Hoş ali abim daha da lokal hatta üö-dört kişinin bileceği ve hatta sır mahiyetindeki soruları sorarak inceden ipliğimizi de pazara çıkartı:) Bahadır öyle teknik bir yorum yaptı ki babası ile ilgili soruya vallahi kafamız karıştı. Tandem değil de tridem yaklaşımı cuk oturdu recai. Ama bahadır babanı biz stoper ve libero mevkiinde hatırlarız. sağ ya da sol bek olarak pek bilmiyoruz ama daha eskilerde 1960 lı yıllarda oynadıysa onu da ben bilmiyorum:) :)
Bayrama akıncı kardeşimiz siteye katılımından dolayı (uzunca bir aradan sonra) sevindirik olduk. sen siteye katılacak olduktan sonra ben senin 1986 gençlik turnuvası yıldızı olduğun dönemi de burada anlatırım, yeterki sen katıl:)
Pazar günü kardeşim de ALES sınavına girecek.Haftalardır nefes almadan ders çalışıyor.
İkinize de başarılar diliyorumm....:)
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.