Orijinalini görmek için tıklayınız : İhsan SERBES by-pass ameliyatı oldu. Durumu iyi..
Mustafa SERBES
08-03-07, 12:48 PM
:read: Sevgili Kestanelikli arkadaşlar,dostlar,köylüler babam İhsan SERBES nam-ı diğer Şoför İhsan 07/03/2007 çarşamba günü acil by-pass ameliyatı oldu.Bugün 08/03/2007 itibarı ile durumu iyi. Öğleden sonra yoğun bakımda çıkarılıp servise alınacak. Babam sabah kendine elir gelmez sivas maçındaki kural hatası itirazının sonucunun ne olduğunu merak edip sormuş:) Şaka şaka..
Acil olduğu by -pass ameliyatı konusunda küçük bir bilgi vereyim. Bir kaç zamandır göğüs aprısından uzunu yürüyüş sonrası göğüs ağrısı olduğundan ve dinlenince ağrının geçtiğini söyleyince ptesi bizim hastanede ekg si çekildi. angio önerildi salı günü angio yapıldı. kalbe giden damarlarından ikisinin %100 üçüncüsünün de %95 tıkalı olduğu ve acil by pass ameliyatına alınarak bu damarların değiştirilmesi gerektiği söylendi. Ve dün (çarşamba günü) ameliyata alındı .Başarılı geçen ameliyat sonrası bu sabah itibarı ile alınan son bilgilerde sağlığının iyi olduğu söylendi. Hemşirelerin "amca yemek istediğin bir şey var mı?"sorusuna "petra" diye cevap verdiği öğrenildi. Hemşireler bu isteği konusuda biz ailesinden destek istediler:) Bu da şaka..
Şoför ihsana geçmiş olsun..:clap2: :clap2: :gleam:
Ali AKINCI
08-03-07, 12:57 PM
Mustafam , geçmiş olsun ,uamrım İhsan Abim en kısa zamanda eski sağlığına kavusur , herhangi bir yardım ihtiyacta ilk adresin belli söylememe gerek yok degilmi .
Selamlar.
Mustafa abicim tüm ailelinize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.En yakın zamanda sağlığına kavuşması dileğiyle........
KOCA FFENERLİ İHSAN AMCA GEÇMİŞ OLSUN
Yener CAN
08-03-07, 01:03 PM
Geçmiş olsun dostum,bu operasyondan sonra "bilirmisin" sorusunu unutmuşmudur acaba? :)
Nejdet CAN
08-03-07, 02:26 PM
Sevgili Babadostu İhsan ağbime geçmiş olsun dileklerimi iletir,sağlıklı ve sevdikleri ile mutlu ve uzun bir hayat dilerim.Bu arada benim gibi tüm Fenerbahçe lilere tavsiyem kalp kontrollarını yaptırmalarıdır.Çünkü bu Fener adamı kalp sağlığından eder.
mustafaustad
08-03-07, 02:33 PM
İhsan Amcamıza acil şifalar.
3 damarın sadece %5'i ile hayata tutunduğu, bizi üzmediği, örnek yaşama inadı için ona teşekkür ediyorum
securty68
08-03-07, 03:32 PM
geçmiş olsun acil şifalar diliyorum canım arkadaşım.bayram samet
alican17
08-03-07, 04:38 PM
geçmiş olsun mustafa abi inşallah en kısa zamanda iileşir
alican17
08-03-07, 04:44 PM
sevcan yaşım' dan :iksan enişteme geçmiş olsun . en kısa zamanda onu mahalde görmek istiyoruz
Muharrem CAN
08-03-07, 06:14 PM
İhsan ağbime geçmiş olsun.Sağlık ve hayırlı günler dilerim.
Mustafa CAN
08-03-07, 07:38 PM
Geçmiş olsun dileklerimizi kendisine iletirsin ağbicim.Sonsuz saygı ve sevgilerimi sunuyorum ;) İyi akşamlar.
mustafa abicim acil şifalar geçmiş olsun ( menekşe ailesi )
Mustafa SERBES
08-03-07, 08:18 PM
Arkadaşlar, dostlar,köylüler;
Hepinize teşekkürler..:smile2:
Babam nazar değmesin şu anda iyi. Hatta Yener kardeşimin merak ettiği "bilirmisin" diye başlayan mevzuuları için çok önemli bir kaynak buldu. Benden size tavsiye iyileşip eve, köye ve normal hayatına döndüğünde sakın ola ki " ihsan abi geçmiş olsun" dan öte birşey söylemeyin sormayın ondan öğrenme gafletinde bulumayın:)
Nedenine gelince dört damarı değiştiğini öğrendik ve her bir damarın hikayesi 1 saati aşıyor:) Damardan girdi derler ya işte babam da tam damardan giriyor ama dört tane damar... Benden söylemesi. Mübarek adam damarları açılınca zaten sorun yaşamadığı açık çenesi apaçık olmuş. Abartısız güvenlik geliyor ve amca yan odalar rahatsız oluyor diyor..Daha sabah yoğun bakımdan çıkmış...
İşin şakası durumlar iyi. İnşallah bir an evvel taburcu olur..
Ha son olarak iletişim için isteyen olursa
417 00 00 -206 nolu dahili telefondan ulaşılabilir...Ama dediğim gibi dikkatli olun:))
thepatriotfb
09-03-07, 10:26 AM
ABİ ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ALLAHTAN ACİL ŞİFALAR DİLERİZ
İŞTE GERÇEK Bİ KESTANELİKLİ VE FENERLİ ABİMİZ. kanında ve damarlarında var kestaneliklilik
ThE PaTRioT FB
Serkan ÖZGÜR
geçmiş olsun mustafa abi acil şifalar diliyorum
Serbes Ailesine Buyuk Gecmis Olsun. Ihsan Agbimizin Sagliginin Iyi Olduguna Sevindim.
Moralini Cok Iyi Gorduk Mustafa Allah Eksik Etmesin.
Babanla Ilgili,
Besiktas-kestanelik Macini Kameraya Cekmislerdi. Maci Anlatanda Ihsan Agbiydi. Harika Yorumlar Yapmisti.
Bunu Belki Sen Seyretmemissindir. Kaset Yanilmiyorsan Gokay Agbideydi.
panteon
09-03-07, 11:44 PM
dedecigim gecmis olsun insallah en yakın zamanda sagligina kavusursun;)
Koca Cinar kocaman bi ameliyat gecirdi ama sapasaglam massallah.. bu arada dayimin soylediklerinin eksigi var fazlasi yok.. cok hossohbet bi adamdi daha da sohbetsinaz olmus:) :) :) canim dedem benim ya... ameliyata girerken helallik falan istemis etrafindan.. ama massallahi var cok sukur.. arayan..soran.. gelen herkese tesekkur ederiz..
taci genisken
18-03-07, 01:48 PM
Canim kardesim gecmis olsun . Ihsan abiye acil sifalar diliyorum ;en kisa zamanda aramiza dönmesi dilegiyle NOT: Besiktas yenildigi zaman :Veli abinin ordan gecerken ;ceyranlar oldugu halde :yahu Veli bizde ceyranlar yoktu Besiktas maci ne oldu gibilerden sorular sormasin olurmu .....Tekrar acil sifalar diliyorum
gelmıs gecmıs olsun, allah acıl sıfalar versın...
Gökhan Sağdıç
21-03-07, 08:15 AM
Geçmiş olsun allah acil şifalar versin..
Abİ İhsan Amcamin Durumu Nasil İyİmİ
Bİzİ Bİlgİlendİr Abİ Son Durum Hakkinda Bu Arada Mustafa Abİm
Sen Çatalcada Mi Oturuyorsun Öyle Bİr Duyum Aldim
Abİ Bende Çatalcadayim Uyarsa Ara Benİ GÖrÜŞelİm
Fenerİn MaÇini İzlerİz Beraber Fena Olmaz Barİ Şu KÖtÜ GİdİŞe Bİr Son Verİrİrİz Ne Dersİn :)
senolinanc
19-06-07, 10:55 PM
Mustafacim BÖyle Bİr Forumun OlduĞunu Alİ Akinci Dan BugÜn ÖĞrendİm Ve Babanin Amelİyat OlduĞu Haberİnİ Okuyunca GeÇ Te Olsa GeÇmİŞ Olsun Dİleklerİmİ İleteyİm İhsan Abİmİn Ellerİnden Öperİm Saygilar
ilhaninanc
20-06-07, 03:05 PM
yeni uye oldugum icin gecmisler olsun mustafacim allah sifalar versin
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.