PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çay Benzetmesi

recai
16-02-08, 08:48 AM
Ne Benzetme Ama .. :))

Çay'i Çok SevdİĞİmİ SÖyleyİnce, YaŞli Bİr Teyze Anlatti GeÇenlerde... Bak
>hocam Dİye BaŞladi SÖze:
>Çayin Alt DemlİĞİ Evdekİ Kaynanadir ; Devamli Kaynar Durur.. .Üst Demlİk
>evdekİ Gelİndİr;alt Demlİk KaynadikÇa O OlgunlaŞir,demlenİr...gelİnİn
>kocasi İse Bardaktir ;bİraz Kaynana Doldurur Onu Bİraz Da Gelİn... Çocuklar
>Çayin Şekerİdİr ; Tat Verİr...gÖrÜmce İse Çay KaŞiĞidir ; Arada Bİr Gelİr
>ve
>kariŞtirir Gİder... Kaynataya Gelİnce; O Da Bardak Altidir; DÖkÜlenlerİ
>bİr Araya Toplar... Çay Deyİp Te GeÇmemek Lazim Demek Kİ ...durmak Lazim

Nejdet CAN
16-02-08, 09:51 AM
Teşekkürler Recai.Erkekler o yüzden erkenden gidiyor.En kırılgan bardaktır,o kadar doldurmaya dayanamıyor demek.:smile2:

nurgül
16-02-08, 12:44 PM
çok yaşa recai bu hepsinden güzeldi

Zümrüt Serbes Bozdağ
16-02-08, 05:44 PM
nurgülün kim olduğunu çok merak ettim. acaba ssakıncası yoksa kendini tanıtabilirmi? benim sevdiğim bir arkadaşım vardı kestanelikte yaşarken. herkes evlenip bir yerlere gidince yıllar oldu onu görmeyeli... hani acaba dedim..?

nurgül
17-02-08, 07:57 AM
zümrüt nihayet sorabildin evet ben nurgül şaplak beni unutmadığına çok sevindim hatırladığına canım arkadaşım :smile2:

nurgül
17-02-08, 03:43 PM
nurgülün kim olduğunu çok merak ettim. acaba ssakıncası yoksa kendini tanıtabilirmi? benim sevdiğim bir arkadaşım vardı kestanelikte yaşarken. herkes evlenip bir yerlere gidince yıllar oldu onu görmeyeli... hani acaba dedim..?
bahsettiğin kişi beim herhalde zümrüt ben şuan antalyadayım eşimin işi dolayısıyla ,ankaraya evliyim 18 yaşında 1oğlum 6 yaşında 1 kızım var bayram şaplak ve bingülün ortanca kızıyım 10 yıldır antalyadayız eşim antalya havaalanında çalışmaktadır yağmurlu antalyadan selamlar

Gökhan Sağdıç
17-02-08, 11:17 PM
Recai abi paylaşım için teşekkürler çok güzel ayrıca Nejdet abime kesinlikle katılıyorum...

Zümrüt Serbes Bozdağ
18-02-08, 03:14 PM
bahsettiğin kişi beim herhalde zümrüt ben şuan antalyadayım eşimin işi dolayısıyla ,ankaraya evliyim 18 yaşında 1oğlum 6 yaşında 1 kızım var bayram şaplak ve bingülün ortanca kızıyım 10 yıldır antalyadayız eşim antalya havaalanında çalışmaktadır yağmurlu antalyadan selamlar

canım yaaaa. tabiki unutmadım . unutabilirmiyim seni. bi dünya anılarım var seninle ve ayrıca antalyada olduğunu da biliyorum. 9 yıl önce cemileye geldiğimizde ne olur nurgülede uğrayalım demiştim. ama başka arkadaşlarda olduğu için yanımızda pek sıcak bakmadılar teklifime. ama inan hep aklımda ve dilimdesin. bir kaç yıl önce ablan birgülle konuşmuştuk seni ve sana çoook selam yollamıştım. peki bişi sorcam. madem ki sen beni gördün önce sen merak edip sorsaydın olmazmıydı? neyse sitem yok. sevgi ve özlem var seni çok öpüyorum canım hoşçakal zümrüt serbes bozdağ

nurgül
18-02-08, 04:01 PM
zümrütçüğüm antalyaya geldiğinde bekliyorum banada gel diğer konuya gelince unuttunmu diye bekledim er geç selam verecektim ama sitede görüyodum seni istersen msn adresimide alabilirsin veyahutta bu siteden de seslenebilirsin hergün giriyorum alışkanlık yaptı kestanelikli olunca insan hoşçakal nurgül öztepe

recai
21-02-08, 08:52 AM
Sizde Sagolun Arkadaslar,

Bu Sİtenin En Guzel Yani, Eski Arkadaslari Bulusturmak. Degil Mi?