PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lost

SiBeL
18-02-08, 11:52 AM
Burada benden başka LOST fanatikleri var mı acaba......?

recai
21-02-08, 08:21 AM
Ne Oldugunuda Bir Aciklasan,

Kimse Cevap Vermedigine Gore Herkes Benim Gibi,

Sesimi Cikarmayayim Dedim Ama !

SiBeL
21-02-08, 08:57 AM
Lost Amerikan yapımı bir dizi. Türkiye'de sadece DiziMax kanalında gösteriliyor.Türkiyede bütün heryerde dvd ve vcd leri var.... 1'i Altın Küre ve 6'sı Emmy olmak üzere 28 ödül almış. Özellikle karışık senaryosu ve anlatım şekli hayli ilgi topluyor.

sadece facebook da kurulan LOSt Türkiye grubunun bile fanlarından oluşan 4800 üyesi var.Bu sayıya futbol klüplerinin grupları bile ulaşamamış daha....anla yani...

http://www.facebook.com/group.php?gid=27276910432

Dün dvd kiraladığım dvd ciye gittiğimde , 3 sezonun kirada olduğunu ve sırada bekleyen 54 kişi olduğunu, beni de istersen 6.olaray sıraya koyabileceğini söyledi...Neyse ki korsan kopyasını buldum da.......izlemeye başladım.(korsana hayırrrr :))

Aşağıdakiler de türkiyede ki fan siteleriii

http://lostfan.net/
http://www.lostdizisi.net/news.php

Nejdet CAN
21-02-08, 11:12 AM
O kadar methini duydum ,o kadar merak ettim bir kerede izlesem ya.Elbet birgün izleyecem o diziyi.Kanalı CNBC-E sanırım.

SiBeL
21-02-08, 11:14 AM
O kadar methini duydum ,o kadar merak ettim bir kerede izlesem ya.Elbet birgün izleyecem o diziyi.Kanalı CNBC-E sanırım.

Yok Türkiyede nirtek Dizimax da yayınlanıyor o da şu anda 4 sezonda...

Eğer izlemek istersen ilk sezondan itibaren buradan izleyebilirsin....
http://www.fullsinema.com/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=21&Itemid=52

Sevgiler

Nejdet CAN
21-02-08, 11:16 AM
Sağol Sibel.:clap2:

recai
21-02-08, 05:46 PM
Simdi Oldu Iste.

Dizi Seyretmede Hanimla Yaris Yapabilirim.

MehmetKuRt
26-04-08, 06:58 PM
Tnt de her p.tesi 2 bölüm birden dublajlı olarak veriliyor çok bağlayıcı bi dizi bi hafta beklemek zor geldi bende bi arkadaştan buldum cd leri şuan 1. sezonun bitmesine 8 bölüm kaldı { çok geç başladım izlemeye millet 3.sezonu bitirmiş }bugün 10 bölüm izledim gerçekten harika bi dizi cd bulma imkanları olmayanlar Tnt kanalında her p.tesi izleyebilirler...

SiBeL
28-04-08, 12:42 PM
Ben 4.sezonu da bitirdim.

24 Nisan da 4.sezonun 9.bölümü yayınlandı ama ben daha bulamadım.meraktan çatlıyorum....

Mehmeeettt....Anlatıyım mııı?????
Adadan kimler kurtuluyor mesela......Kimler ölecek....Kimler diğerlerine ihanet edecek....Diğerleri aslında kimler........???

SiBeL
28-04-08, 12:54 PM
4 8 15 16 23 42..

Bu sayılarla loto oynamaya cesaret edebilecek biri var mı?

ahmetbaba
28-04-08, 04:02 PM
ben izliyorum yaa mukemmel bir yapım :) ayrıca TNT kanalındada cıkıyor bu dizi ucaklarının dusmesi falan :) etkıleyici bir seruven

MehmetKuRt
28-04-08, 08:52 PM
Ben 4.sezonu da bitirdim.

24 Nisan da 4.sezonun 9.bölümü yayınlandı ama ben daha bulamadım.meraktan çatlıyorum....

Mehmeeettt....Anlatıyım mııı?????
Adadan kimler kurtuluyor mesela......Kimler ölecek....Kimler diğerlerine ihanet edecek....Diğerleri aslında kimler........???

yok yok anlatma :D zaten bi arkadaş söyledi biraz hevesim gider gibi oldu,ama dizide süper akıl oyunları ve yanıltmalar var ya gerçi ben daha 2.sezonun 4 bölümünü izledim pek bişey görmedim ama gördüklerim göreceklerimin habercisi galiba :) bide 4. sezonu nerden bulabilirm ? bende 3 e kadar var :(
ve ayrıca Prison Break diye bir dizi daha varmış Lost dan daha iyi diyolar :S

MehmetKuRt
28-04-08, 08:53 PM
ben izliyorum yaa mukemmel bir yapım :) ayrıca TNT kanalındada cıkıyor bu dizi ucaklarının dusmesi falan :) etkıleyici bir seruven

agiş topu topu 2 uçak fLn düşüyo :D onlardan bile bu kadar etkilendiysen ilerki bölümleri izlemen sakıncalı olabilir ;)

ahmetbaba
02-05-08, 06:01 PM
yok memo yaa etkileyici dizi valla ucak düştükten sonra 6-7 bolumunu daha izledim her hafta bklıyorum işte:D:D

SiBeL
02-05-08, 07:11 PM
Oooooo her hafta 40 dakikalık bir bölüm izlemekle bitmez bu dizi..

Ben geçen yaz her gün 5 bölüm izliyordum.Bir haftada 1.sezonu bitirdim falan yani...

Ay ben yeni başlayanlara 1.sezonun finalini anlatmak istiyorum ama......:gathering:

MehmetKuRt
02-05-08, 08:24 PM
2.sezonun 8.bölümü bitti yarın 2.sezonu bitirip bidahaki hafta 3.sezonu bitiririm 4ü bulana kadar da prison break izliim azcık :)
bu kadar programlı ders çalışsaydım nolurdu bilmiyorum :D

Yener CAN
02-05-08, 08:30 PM
3. Sezon 14. bölümdeyim, John Locke babasını karşısında sandalyeye bağlı bir şekilde görünce şok oldu işte o bölümdeyim,bu gecede 2 bölüm daha izlerim,ayıptır söylemesi tüm sezonların tüm bölümleri elimde mevcut. :)

Sevgiler.

MehmetKuRt
02-05-08, 08:39 PM
3. Sezon 14. bölümdeyim, John Locke babasını karşısında sandalyeye bağlı bir şekilde görünce şok oldu işte o bölümdeyim,bu gecede 2 bölüm daha izlerim,ayıptır söylemesi tüm sezonların tüm bölümleri elimde mevcut. :)

Sevgiler.

yener abi sahneler hakkında tüyo vermesek :D heyecanı kalmıyo walla :) bende 2.sezon var ya eğer yarın bitirirsem pazar günü 3.sezonun izlediğin bölümlerini verebilirmisin ? çok heyecanlı yerde bırakıyolar beklemek zorlaşıyo walla

Yener CAN
02-05-08, 09:40 PM
yener abi sahneler hakkında tüyo vermesek :D heyecanı kalmıyo walla :) bende 2.sezon var ya eğer yarın bitirirsem pazar günü 3.sezonun izlediğin bölümlerini verebilirmisin ? çok heyecanlı yerde bırakıyolar beklemek zorlaşıyo walla

Valla Mehmetçim haklısın tüyo vermemek daha iyi olacak.3. sezon ve 4. sezon (9.bölüm dahil) p. tesi benden alabilirsin.

SiBeL
02-05-08, 11:39 PM

Sevgiler.

Sonra John Locke ne yapıp edp, babasını Sawyer a öldürtüyor.Asıl bomba burada......babası aslında Sawyer in anne ve babasının ölümüne sebep olan kişiymiş.....heheheheheheh bunu yapmasam çatlardım.Birdaha yapmıycam söz....

Ben 4.sezonu netten izledim.Elimde cd olarak yok yani.Bu arada 1 mayıs da 10.bölüm de yayınlandı.Onu da izledim.Sen nerden buldun 4.sezon cd leri....????

MehmetKuRt
03-05-08, 03:48 PM
sibel yapma bunu yapma bunu :D yazının dewamını okumamak için gözleri kırptm hemen :) ayy inanamıyorum yaa dizi bu kadar etkilemiş beni :D 2.sezonun bitmesine 8 bölüm kaldı bgn biter :D yener ağbi cd ler içinde teşekkürler 4.sezon bile var demek woouuw :worthy: :)

Yener CAN
03-05-08, 07:25 PM
Bir arkadaş dükkana geldi ve sen hala Lost izlemedinmi Yener dedi bana ve elindeki tüm sezonların tüm bölümlerini içeren Lost arşivini bana verdi sağolsun,o gün bugündür her akşam birkaç bölüm izlemeye çalışıyorum (uyku nedir unuttum) :)

4. sezon 10. bölümde elimde mevcut Memedim. ;)

Yener CAN
03-05-08, 07:28 PM
Sonra John Locke ne yapıp edp, babasını Sawyer a öldürtüyor.Asıl bomba burada......babası aslında Sawyer in anne ve babasının ölümüne sebep olan kişiymiş.....heheheheheheh bunu yapmasam çatlardım.Birdaha yapmıycam söz....

Ben 4.sezonu netten izledim.Elimde cd olarak yok yani.Bu arada 1 mayıs da 10.bölüm de yayınlandı.Onu da izledim.Sen nerden buldun 4.sezon cd leri....????

Sibel bunun intikamını alırdım ama işte daha tümünü izleyemedim.:)

MehmetKuRt
03-05-08, 07:40 PM
h.sonları full izliyorum bgn 12 bölüm izledim 2.sezonun bitmesine 4 bölüm kaldı birazdan onuda izlicem :) toplam 4 günde 2 sezon bitmiş olcak biraz abarttım galiba :) bi an önce size yetişip siz anlatmadan görmem lazım galiba :D

Yener CAN
03-05-08, 07:52 PM
Bir günde 8 bölüm izleyeni duymuştum,memedim sen rekoru kırmışsın yaw,beynin LOST değil HÖST olacak :D

MehmetKuRt
03-05-08, 07:55 PM
geçen c.tesi abim sabah evden çıktı ben erken kalkıp izliyordum aksam geldi ve hala izliyorum :D şüpheleniyolar :) artık şöyle oldu

canım sıkılıyor,hadi lost izliiyim bari :D

SiBeL
03-05-08, 11:53 PM
geçen c.tesi abim sabah evden çıktı ben erken kalkıp izliyordum aksam geldi ve hala izliyorum :D şüpheleniyolar :) artık şöyle oldu

canım sıkılıyor,hadi lost izliiyim bari :D

Dizinin içinde öyle önemli ayrıntılar var ki....hepsini birden izleyim dersen....onları mutlaka kaçırıyorsun.Çok ama çok dikkatli izlemek gerek.

http://www.yuzsekiz.com/category/detaylar/

mesela buraya mutlaka göz gezdirin.kaçırdığınız çok şey yakalayacaksınız.

MehmetKuRt
04-05-08, 11:19 AM
siteye baktımda işin içinden çıkılmaz :D

MehmetKuRt
11-05-08, 09:32 PM
4.sezonun 5.bölümüde izledim şuana kadar 4.sezon bana pek güzel gelmedi olaylar biraz yawaşladı sanki :(

SiBeL
12-05-08, 02:38 PM
Valla ben 11 i de izledim...:)
Anlatiyim miiiiii??......

Yener CAN
13-05-08, 12:24 PM
http://i30.tinypic.com/uc55u.jpg

62 Adet | 1024x768 | JPG | 12.4 MB

http://www.resimciturk.com/uploads/1209305689_download.gif ( http://rapidshare.com/files/114550785/L_W_P.rar)

:welcomeani:

SiBeL
13-05-08, 02:24 PM
Hurley i de vallpaper yapan olur mu acaba...:) ehuehuehu

SiBeL
13-05-08, 04:08 PM
lost'un türk versiyonu çekilecekmiş. Gözümüz aydın!
Yüksek bir bütçeyle çeklieceği planlanan dizinin, en az 13 bölüm anlaşma yapılırsa yayına başlayacağı kararlaştırılmış.

Grey's Anatomy'nin türk versiyonu olan Doktorlar'ın büyük başarısı (!) ilham vermiş olacak ki, yapımcı Ferdi Eğilmez hemen kolları sıvamış bu büyük bütçeli yapım için.

Bakalım daha neler göreceğiz.

MehmetKuRt
13-05-08, 08:28 PM
Resimler için sağol yener abi..
hurley i 1 dakikalıkta olsa duvarkağıdı yapiyim bari :D
çok merak ettim türk versiyonunu :D

Yener CAN
17-05-08, 10:30 AM
Eveett 12. Bölümüde izledim :),ben diğer taraftan Heroes'u izliyorum bu dizide bence çok iyi.

MehmetKuRt
20-05-08, 08:23 PM
ßen 10 da kaldım ve çatlıyorum :) 14. bölümde finalmiş galiba Yener ağbi Prison break aklında olsun Lost bitince bende ona başliyim ;)