PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : sitemizi geliştirelim

alican17
07-04-08, 07:42 PM
diğer sitelere bakıyorum bizim sitemizden daha güzel canlı hazırlanmışlar.köylerinin ne bilim böyle bağlı oldukları kasabanın esnaflarını,insanlarını,kasabanın resimlerini çekip sitelerine koymuşlar.bizim sitemizde böyle bir çalışma yok.bizde böyle köyümüzün resimlerini ,esnaflarını, insanlarını resimlerini çekip koysak hem daha iyi kaynaşırız.hem bilmediğimimz görmediğimiz vefat eden köylülerimizin resimlerini koysak daha iyi tanırız.yani bu yazıda amacım bu siteei daha canlı tutmak,köyümüzü dünyaya tanıtmak...

başka bir fikri olanda yazsın.

Nejdet CAN
09-04-08, 12:12 PM
Sevgili Alican söylediklerinde çok haklısın.Sitemiz başladığında kendi elimde olan ve çevremde arkadaşlarımızdan ve büyüklerimizden resimler istedik.Sağolsunlar verdiler ama başkalarından bu konuda yeterli desteği gördüğümüzü söyleyemiyecem.Maalesef özellikle köyden senin dışında gerekli desteğide bulamadık.Sende benim gibi en azından yorumlarla siteye emek verdin.
Bundan sonra inş gerekli desteği görürüz.

alican17
09-04-08, 02:59 PM
nejdet ağbi resim koymasını öğrensem site forum çokluğundan taşçak.Şimdi köyümüzün meydanındaki park yenileniyor en kısa zamanda resmini çekip siteye ekliçem.ve köyün diğer resimlerini de.

bobo13
09-04-08, 10:48 PM
alican bu yaziyi sen yazmis olamazsin.. :D :D

alican17
10-04-08, 04:57 PM
neden bende düşünen bir varlık değilmiyim :D:D:D:D:D:D (çeto)

Gökhan Sağdıç
11-04-08, 12:35 AM
Tebrikler alican çok güzel bir konuya el atmışsın en yakın zamanda köyün yeni resimlerini çekip siyeye koyacam....Nedense köyden yada gurbetçilerden fazla bir destek göremedik senin dışında...Sağolasın.

alican17
11-04-08, 06:07 PM
ben bilmiyorum ağbi resim koymasını birisine gönderirim o koyar

SiBeL
11-04-08, 06:47 PM
Amacim kimseye küsmek kırılmak değil tabiki, kapris yapmak hiç değil....

Daha önce de söylediğim gibi ben bu forumda olmaktan son derece keyif alıyorum ve Necdet Abinin de dediği gibi herşeye rağmen olmaya devam edeceğim.

Ama adi kestanelikliler olan bir forumdan daha çok şey bekliyorum açıkçası...

Herkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesini bekliyorum.Çok özür dilerim bana kırılmayın ama başta çok sevgili 2 moderatör kardeşim.Böyle bir platformda moderatör olmak gerçekten sorumluluktur ve daha faz la zaman ve birazdaha fazla ilgi ister...

Bir haftayi askin süredir moderatör arkadaşlarımın bizi ve forumu ihmal etmelerinin sebebinin ciddi saglik sorunlari yada başka ciddi sorunlar olmamasini temenni ediyorum tabi....Ben onlarin yazdıklarını okumaktan büyük keyif alıyordum açıkçası...( özellikle de manili atışmaları...:))

Bu forumda futbol dışında hiçbir konuya cevap yada yorum yazmayanlar var....O zaman fotbolseverler.com adlı bir forum daha kuralım...hep birlikte bu konuyu orada konuşalım değil mi ama...?

Daha once shoutbox a da yazdığım gibi gectiğimiz bir hafta Recai Abi ve Alican ın önerileri doğrultusunda tartişma ortamına çok açık bir durumdaydı.....hani köy ve köyün tanıtımıyla ilgili neler yapılabilir deniyor ya...İşte bunlar üzerinde tartışılabilir.

recai
01-07-08, 05:17 PM
sibel kardeşimize katılıyorum.
necdet arkadaşımda doğru tespit etmiş, aramıza köyden birilerini katmamız, anlık bilgiler yazabilecek kişileri zorlamamız gerekiyor.

köy muhtarlığında bilgisayar mevcut. haftada bir kere köyümüzden haberler başlıklı yazı yazabilecek bir muhtar olmasada aza olması gerekiyor. :sad:

kıraça67
02-07-08, 09:43 AM
Üye arkadaşların düşüncesine katılıyorum. köyle bağlantısı olan kişilerin düğün,cenaze vb durumlarla ilgili bilgilendirilmesi köy muhtarlığının hizmeti olarak alkışlanır. Kestanelik Köy muhtar adayı olmasamda, ilk bilgi yazısı benden olsun:)

KESTANELİK KÖYÜ:
Köy 2150 nüfusa sahiptir.Kesin kuruluş tarihi bilinmemektedir.Köy, Cumhuriyetten önce Rum azınlığının yerleşim yeridir.Köyün ahalisi, 1924 yılında Yunanistan ile yapılan mübadele gereği Selanik ve çevresinden getirilen insanlardan oluşmaktadır.

Rumlar zamanında “Kestana” olarak adlandırılan köyün ismi “ Kestanelik” olarak değiştirilmiş bu güne de bu isimle gelmiştir.Bu ismin köyün etrafında bulunan kestane ağaçlarından dolayı verildiği zannedilmektedir.1965 yılında İstanbul’un pilot köyü olarak seçilmiştir.Bu özelliği bugün de devam etmektedir.

Kestanelik köyü, Yıldız dağlarının güney doğu uzantısında bulunan Bağlar tepesi’nin doğu yamacına kurulmuştur.Köyün mülki sınırları içinde bulunan arazi peneplen bir yapıya sahip olmakla birlikte ovalık toprakları da çoktur.Doğusunda Örcünlü, batısında Oklalı, güneyinde İzzettin, kuzeyinde Çanakça köyleri bulunmaktadır.Çatalca’ya 13 km, İstanbul’a 60 km uzaklıktadır.Halkın % 50 si geçimini, ticari etkinliklerden % 20 si fabrikadan.% 10 u ise çiftçilik yaparak sağlarlar
Saygılar...

Nejdet CAN
28-02-10, 02:21 PM
Kendimi köyün delisi gibi görüyorum:xmas:Herkes kayboldu ben buralardayım.Köyde herkes gurbete gitmiş dönecekler diye bekliyorum.:down:

Mustafa CAN
01-03-10, 12:28 PM
Seni asla yalnız bırakmayacağımı bilmelisin o zaman bir delide ben olayım :)

Nejdet CAN
01-03-10, 01:04 PM
Armut dibine düşermiş:cheers:Hoşgeldin sefa geldin..

Mustafa SERBES
06-01-11, 11:18 AM
appp diyor ve gelişime katkı verecek bir kardeşin olarak bendeee diyorum