PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : şampiyonluğumuz ertelendi

alican17
26-05-08, 06:41 PM
kestanelikspor bu hafta şampiyonluk maçına çıkması gereken yerde aldığım bir habere göre: grubumuzda 2. sırada yer alan ve aramızda 1 puan olan yeşilbayırın aynı gün ve aynı stadda bizden önce maçı olduğu için ve bizimde büyük bir ihtimalle maçı alacağımız için rakip takımında olay çıkarmaması için yeşilbayırın ve kestanekiksporun maçları iptal edilmiştir.

14. hafta puan durumu

http://img89.imageshack.us/img89/9662/punagj5.png

kulaktan duyma haberlere göre:
yeşilbayır takımı Kadıköye 15 milyar para vermiş maçı alması için

MehmetKuRt
26-05-08, 08:41 PM
Ateş olmayan yerden duman çıkmazzz her türlü şampiyon olacağız inş biraz geç olacak o kadar (: (:

mustafaustad
27-05-08, 10:56 AM
15 Milyar iyi para.

Nejdet CAN
27-05-08, 02:27 PM
Allahın izniyle bu sene şampiyonuz.

burak
27-05-08, 08:28 PM
relaxx kımse kafasını yormasın özellıkle takım arkadaşlarım kardeşlerim bizde tarife fix aynen 5 olur 15 mıl.değil 20 alsalar farketmez biz kendimize inanalım yeter. köyümüze başkanımza şampiyonluğu bu sene yaşatacağız :cheers: :wavetowel2:

alican17
27-05-08, 08:50 PM
şapmpiyon olursak başkan çıdlıracak

jayjay
27-05-08, 10:07 PM
kestanelikli arkadaşlar hepinize selamlar.yazdıklarınızı okudum ben yeşilbayırsporluyum..öyle konuşulduğu gibi 15 milyar para verilmiş gibi laflar yalan olayın aslı fb-gs gibi son maça kalan şampiyonluk maçı olması ve federasyonun olayı geçte olsa farketmesi ve olayı TFF İSTANBUL FUTBOL İL TEMSİLCİSİ BAŞKANI YEMEN EKŞİOĞLUNA İLETEREK MAÇLARI AYNI ZAMANDA İLERİ BİR TARİHE ALINMASINDAN İBARETTİR.SANILDIĞI GİBİ S.KADIKÖY'E 15 MİLYAR GİBİ PARA VERİLMESİ SÖZ KONUSU DEĞİL...15 MİLYARI KİM KAYBETMİŞTE VERSİN ÇOK KOMİK KULÜBÜN 1 YILLIK MASRAFLARI BİLE 15 MİLYAR ETMEZ...BU ARADA İYİ OLAN ŞAMPİYON OLSUN DİCEM AMA KESTANELİKSPOR'DA YEŞİLBAYIRSPOR'DA ŞAMPİYONLUĞU FAZLASINLA HAKETTİLER MALESEF Kİ 1 TANE ŞAMPİYON OLACAK.....

kıraça67
27-05-08, 10:57 PM
Taraftarı olmasamda Kestanelik site üyesi olarak hak eden kazansından öte, kestanelikspor kazanmak zorunda, başka alternatifimiz yok...
bol şanslar...

Nejdet CAN
28-05-08, 09:38 AM
jayjay açıklamaların için teşekkürler.Bende senin gibi düşünüyorum.15 Milyar gibi parayı teşvik olarak verecek 2.amatör kulübü olduğunu düşünmüyorum.Hakedenin kazanması dileğine katılıyorum.Ama bu sene Kestanelikspor olarak şampiyon olacağımızada yürekten inanıyorum.Kraça güzel düşüncelerin içinde sanada çok teşekkür ederim.Senin farklı bir düşüncede olmayacağına emindim zaten.:clap2:

kıraça67
28-05-08, 09:45 AM
Sevgili nejdet bey; Bende kıyısından köşesinden Kestanelik sporlu oldum zaten:) eşiminde dedeleri selanik göçmeni olduğundan olabilir belki
Saygılar...

Nejdet CAN
28-05-08, 10:37 AM
Damadımız sayılırsın.Biz Trakyalılara damatlarını severler derler.Bence doğrudur çünkü biz ablalarımızı ve kızkardeşlerimizi çok sevdiğimiz için damatlarımızıda severiz.Kestanelikspor a ve forumumuza desteklerin için çok teşekkürler.....

kıraça67
28-05-08, 04:00 PM
Arkadaşlar eminimki Kestanelikspor şampiyon olacak. Ole şampiyon olduk diyerek kuru kuruya sevinmek hoş olmaz. Site girişindeki CAN kasap tabelası boşuna asılmadı oraya Kestanelik sitesinin sponsoru olarak Necdet can arkadaşımız şampiyonluk günü anısına tüm üyelerle buluşma günü düzenleyerek, kırmızı et, hem cebe hemde sağlığa zararlı olduğundan, beyaz et ürünleri olarak tavuk ürünlerinin her çeşidini damak zevkinize sunarak bir mangal partisi verecektir. Benim gibi uzak diyardaki üyelerde buluşma gününde çekilen resimleri siteden izleme olanağı bulacaklardır diye düşünüyorum.:)
saygılar...

kıraça67
29-05-08, 03:15 PM
http://img49.imageshack.us/img49/8516/18je8wwjt2.jpg (http://imageshack.us)
http://img49.imageshack.us/img49/8516/18je8wwjt2.a6b8f8bd81.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=49&i=18je8wwjt2.jpg)

Cennet-Cehennem Ligi
Bir devrin tüm en klas futbolculari cennette toplanmislar. Cennetin bas melegi de futbola çok merakliymis. Seytani çagirtmis ve : -Cennetle cehennem arasinda bir maç düzenleyelim ne dersin? -Bosuna oynamayalim, biz kazaniriz, demis seytan. -Olur mu en iyi futbolcular bizde. Ne kadar da kötü futbolcu varsa sizde. Seytan seytanca gülümsemis ve : -Ama bütün hakemler de bizde

thierryhenry
30-05-08, 01:02 PM
çıldırın çıldırın çıldırın

bobo13
30-05-08, 05:38 PM
cumartesi hem rakibi hem hakemi hemde teşvikçileri yenip şampiyon olucaz...

kıraça67
01-06-08, 12:06 AM
Kestanelikspor'un şampiyon olması için yağmur çamur demeden emek sarfederek ter döken malzemecisinden futbolcusuna, antrenöründen tribündeki seyircisine kadar sevenlerine şampiyonluk sevincini yaşattılarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını gelecek sezonda da devam etmesini diliyorum.

Mustafa SERBES
01-06-08, 10:45 PM
Kıraça kardeş yazında katılamadığım bir nokta var o da yağmur çamur demeden bölümündeki çamur:) Şimdiki nesil maalesef bu deyimin anlamını futbol sahalarında anlamadan futbolu bırakacak:) Şampiyonluk maçı o kadar keyifliydi ki bu keyife en önemli katkılarından biri de halı gibi (hatta halı gibi değil direkt halı) saha yaptı. Bildiğim kadarıyla da yaz kış bu şekilde devam etti:)
Ama işin şakası bir yana gerçekten takım gibi oynayan ve gerçekten başarılı bir ekip olan kulübümüz futbolcularını ve teknik heyetini tekrar kutluyorum