PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şampİyon Sezonu AÇiyor

Reis
11-08-08, 11:11 AM
2.AMATÖR KÜME 2.GRUP ŞAMPİYONU KESTANELİKSPOR yeni sezon çalışmalarına 15.Ağustos.2008 Cuma Akşamı Saat 20:00 de Çatalca Ziya Altınoğlu Stadında Abdullah MENEKŞE ve Şinasi GÜNER nezaretinde yeni sezon ilk çalışmasını yapacaktır.

Tüm Futbolculara duyurulur.

Not : İdman saatine yetiştirilebilinirse tüm takıma idmanlarda giymeleri için malzeme verilecektir.

MehmetKuRt
11-08-08, 02:11 PM
Hayırlı olur inş...Geçen sezon ki başarı bu sene 1.amatörde de devam eder umarım..Şinasi abi bu arada bende Çatalca'ya taşındım kısmetse cuma akşamı idmana gelmek istiyorum ;)

alican17
11-08-08, 02:27 PM
inşallah bu senede geçen seneki gibi ulaştığımız sıraya ulaşırız.şinasi abi transfer falan varmı ?

Mustafa CAN
12-08-08, 09:40 AM
Anlaşıldı tamam :)

SiBeL
12-08-08, 01:00 PM
2.AMATÖR KÜME 2.GRUP ŞAMPİYONU KESTANELİKSPOR yeni sezon çalışmalarına 15.Ağustos.2008 Cuma Akşamı Saat 20:00 de Çatalca Ziya Altınoğlu Stadında Abdullah MENEKŞE ve Şinasi GÜNER nezaretinde yeni sezon ilk çalışmasını yapacaktır.

Tüm Futbolculara duyurulur.

Not : İdman saatine yetiştirilebilinirse tüm takıma idmanlarda giymeleri için malzeme verilecektir.

Sevgili Şinasi......

Senin başta müzik olmak üzere:serenade: pek çok yeteneğini bilyordum da.....taaa ki bu foruma üye olana kadar futbolu da hocalık yapacak kadar iyi bildiğini bilmiyordummm....

Birazcık akraba oluyoruz ya..:))))) ailecek sahip olduğunuz şu yeteneklerin ucundan bize de bulaşsaydı ne güzel olurdu değilmi.....???

Bu sezonda Kestaneliksporla başarılarının devamını diliyorum.