PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kestanelİk : 2 Çatalca : 3

Reis
17-09-08, 03:42 PM
Ve en sonunda 1.Amatör kümede İki ezeli rakip yıllar sonra 2.Amatörde oynanan o malum maçtan sonra ilk kez karşı karşıya geliyordu.(Kestanelik:1 Çatalca : 0) Galip gelipte üzülerek sahadan ayrıldığımız o maçtan 3 sene sonra Çatalcaspor ile karşılaşmak yine kısmet oldu.

Bu sefer konumlarımız biraz farklı olsada yinede hedef galibiyet olacaktı.
Rakip grubun iddaalı takımlarındanÇatalca biz ise 2.amatörde Şampiyon olup 1.Amatöre yeni yükselen Kestanelik.
KABUS GİBİ BİR İLK YARI :( Bu tip maçlar hakikaten çok zor maçlardır.İlk başta bakıldığında Çatalcaspor Zengin kadrosu ve kendilerine sunulan imkanları ile bu maçın kesin favorisi görünüyordu.Kestanelik ise mütevazi bir kadrosu ve bütçesi ile yıllar sonra döndüğü 1.Amatör kümede kalıcı olmak istiyordu.

Ve beklenen maç başladı ama benim için adeta bir kabus gibi başladı daha maçın başında Ömer'in kafa vuruşu çizgiyi geçtimi geçmedimi derken hakem golü verdi 0:1 geri düştük.daha bu şoku atamadan Çatalca Emre'nin soldan getirdiği top ile Aydın'ın kafa vuruşu ile 2.golü buluyor ve bizlerin umutlarıda tükeniyordu.Rakibin tek kale futbolu ile maçı farka götüreceğine kesin gözüyle bakıyordu herkes.BU arada Çatalca kalecisi ve sol bekinin büyük hatası CİHAN 'ın takipçiliği ile skoru 1-2 yapıyor ve tek pozisyon bile bulamadan gol bularak soyunma odasına gidiyorduk.

2.YARI BİZ İSTEDİK AMA ......! DİREK İSTEMEDİ.... ..!

Soyunma odamızda esen soğuk rüzgarı Apo hoca yumuşatmaya çalışıyor çocukları motive ediyordu. Ama ben onlardan daha çok motive olduğum için sinirden kendimi yiyordum.Bu şekilde oynayıp hasbelkader galip gelmektense sahaya çıkın ve adam gibi mücadele edin isterseniz 5 yeyin dedim.

2.yarı bambaşka bir Kestanelik vardı sahada 20 dk.resmen sahayı dar ettik rakibe ve 2.golümüz yine CİHAN yine takipçilik ile geliyordu.Skor 2-2 olmuştu sahada rakibi ile kafa kafaya mücadele eden ve rakibi ürküten bu sefer bizdik.

75.dk 'da STADI BİR KOKU KAPLADI :)

Dakika 75 ZİYA 35 metreden geçen sezonki klasik gollerinden birine daha imza atmak üzere idi ama malesef direk buna izin vermedi.Ama inanın bana bunu tüm kalbimle söylüyorum MAÇ ÖNCESİ 5 OLUR 8 OLUR diyenler oşuttan sonra sanırım BÜYÜK LOKMA YE BÜYÜK LAF ETME atasözünün ne anlama geldiğini anlamışlardır.

Bu top direkten dönüyor ve bizimde moral motivasyonumuz dibe vuruyor zaten idmansız olan takımımız yürmeye başlayınca rakibin 2.Yarıda oyuna dahil ettiği Rıdvan'ın asistini Varol 3.golleri olarak filelerimize bırakıyor ve bu maç sonunda sahadan 2:3 mağlup ayrılıyoruz.

Çatalcaspor u almış olduğu bu galibiyetten dolayı kutluyorum.Ve onlara Şampiyonluk yolunda başarılar dilerkende bir dost olarak acıyı söylemek zorunda hissediyorum kendimi eğer Şampiyon olmak istiyorlar ise ellerini taşın altına sokmaları gerekir.Yoksa Süper Amatör onlar için biraz zor görünüyor.

Gelelim bize bizim içinde burada yapacağımız bu mağlubiyeti unutup önümüzdeki maçlara iyi konsantre olup Ligde kalabilmek olmalı.Ama bunun içinde önce idman yapmamız ve takım olmamız lazım saha içinde ve dışında birbirine destek olacak futbolcu lar ile bu başarı sağlanır sahada arkadaşların formasını terletirken saha içinde kendine dahi muhalefet yaparsan olmaz.

Evet arkadaşlar bizlerde Elimizi vicdanımıza koyup kadro yapılınca takıma giremeyince küsmek veya boş konuşmak yerine hatayı kendimizde arayacağız ve daha çok çalışıp bu köye hizmet vermeye devam edeceğiz.

Saygılarımla Şinasi GÜNER (REİS)

burak
17-09-08, 08:45 PM
ilk maçımızı kaybetmiş olabiliriz fakat lig daha yeni başlıyor uzun bir dönem var önümüzde kimse canını sıkmasın moralini bozmasın biz bu ligi en kötü ilk 5 bitiririz.sahaya her takım 11 kişi çıkıyor biraz daha çalışıp idmanımızı yaptığımız zaman sahada mücadele edelim alamayacağımız maç yok

Nejdet CAN
17-09-08, 09:11 PM
Şinasi seni ve yazılarını yeniden görmek çok güzel.Maç için daha kötü tahminlerim vardı.Sebebi şansımız mı yoksa rakip Çatalca olunca oluşan motivasyon mu bilemiyorum bana göre çokta kötü bir sonuç almamışız.Çatalcadan çekindiğimden değil takımımızın henüz hazır olmadığını düşündüğüm için yenilgiyi kabullenmiştim.Bundan sonra daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyor ve başarılar diliyorum.